Ne zaman istemiyorum dedim iftira atma be
Afiyet olsun
İftira değil, hakikat.Ne zaman istemiyorum dedim iftira atma be
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.Gel fatihim gel bana destek ol kuzum
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.
İftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.
------
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsinİftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Kimseye güvenmeYakmazsın inşAllah sana güveniyorum kuzum
İftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Kimseye güvenmene olacağını bilemezsin
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Develi cıvıklısı neBugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran
Oo olur, onu da keyifle yeriz.Bugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran
Güvenecem dediklerimiz yakar geneldeYok yok @Cervantes fatih yakmaz beni uğurlu bile gelebilir
Güvenecem dediklerimiz yakar geneldeneyse hazırmısın
@Tolstoyevski ve @xdragxx alırlar beni içeriye, onlar sen gibi hain değiller.Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Aslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için
Seni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @CervantesAslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için
Hadi umarım.Efenim melek ben kayseriden katılıyorum 37 yaşındayım umarım güzel bir yarışma olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?