Ne zaman istemiyorum dedim iftira atma be
Afiyet olsun
İftira değil, hakikat.Ne zaman istemiyorum dedim iftira atma be![]()
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.Gel fatihim gel bana destek ol kuzum![]()
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.
İftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.
------
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.![]()
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsinİftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.![]()
Kimseye güvenmeYakmazsın inşAllah sana güveniyorum kuzum![]()
İftira değil, hakikat.Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Kimseye güvenmene olacağını bilemezsin
![]()
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
![]()
Develi cıvıklısı neBugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran![]()
![]()
Oo olur, onu da keyifle yeriz.Bugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran![]()
![]()
Güvenecem dediklerimiz yakar geneldeYok yok @Cervantes fatih yakmaz beni uğurlu bile gelebilir![]()
Güvenecem dediklerimiz yakar geneldeneyse hazırmısın
![]()
@Tolstoyevski ve @xdragxx alırlar beni içeriye, onlar sen gibi hain değiller.Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Aslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için
Seni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @CervantesAslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için![]()
Hadi umarım.Efenim melek ben kayseriden katılıyorum 37 yaşındayım umarım güzel bir yarışma olur![]()