Bence 15 dakikaya başlayalım @Angelica Yemek yemem lazım gelirim hemen
İftira değil, hakikat. Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.Ne zaman istemiyorum dedim iftira atma be
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.Gel fatihim gel bana destek ol kuzum
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.Bence 15 dakikaya başlayalım @Angelica Yemek yemem lazım gelirim hemen
İftira değil, hakikat. Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
Destek ekibi olarak yerimi aldım abla, inşallah başını yakmam.
------
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsinİftira değil, hakikat. Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Afiyet olsun. @Tolstoyevski bugün bizlere Kayseri mantısı ısmarlayacakmış , Kaşık-La sponsor olmuş.
Kimseye güvenme ne olacağını bilemezsinYakmazsın inşAllah sana güveniyorum kuzum
İftira değil, hakikat. Ancak işte sen kovsan bile gitmem, iyi para kazanıyorum sonuçta.
------
------
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Kimseye güvenme ne olacağını bilemezsin
Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Develi cıvıklısı neBugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran
Oo olur, onu da keyifle yeriz.Bugün herkese Develi Cıvıklısı var, yanında da bol köpüklü ayran
Güvenecem dediklerimiz yakar genelde neyse hazırmısınYok yok @Cervantes fatih yakmaz beni uğurlu bile gelebilir
Güvenecem dediklerimiz yakar genelde neyse hazırmısın
@Tolstoyevski ve @xdragxx alırlar beni içeriye, onlar sen gibi hain değiller.Ben kovsam kapının önünden bile geçemezsin
------
Aslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için@Tolstoyevski ve @xdragxx alırlar beni içeriye, onlar sen gibi hain değiller.
Seni kullanıyoruz güya, asıl kullanan sensin bizi yaşlı kadını sömürdüğün yetmezmiş gibi 😡 @xdragxx @CervantesAslında onlar beni öne atıyorlar sana kötü olmamak için
Hadi umarım.Efenim melek ben kayseriden katılıyorum 37 yaşındayım umarım güzel bir yarışma olur