Emre Ozansoy
Süper Mod.
Kendimizi affettirelim o zaman, ne olursa olsun açalım kutusunu.Onun kadar kutu açtırmayı seven biri görmedim![]()
Kendimizi affettirelim o zaman, ne olursa olsun açalım kutusunu.Onun kadar kutu açtırmayı seven biri görmedim![]()
Keşke affettirmeseydi kutusunda 500.000 TL vardı...Kendimizi affettirelim o zaman, ne olursa olsun açalım kutusunu.Son kararım.
Küfür ediyordum tam, mesajını gördüm.Keşke affettirmeseydi kutusunda 500.000 TL vardı...
Şaka şaka 300 TL Son 2 kutu.
Nedense benim aklımda da onda 500.000 TL vardı diye kalmış
Bence 500.000 Baron ve HeisenBerg'de.Nedense benim aklımda da onda 500.000 TL vardı diye kalmış![]()
Senin bileceğin iş o zaman ona göre planlama yapBence 500.000 Baron ve HeisenBerg'de.![]()
@Tolstoyevski kutusunda 500 TL vardı.@Tolstoyevski'nin mavi açacağını düşünüyorum, mavi açmasa bile sarı çıkar. O yüzden son kararım.@xdragxx
İşte bu.@Tolstoyevski kutusunda 500 TL vardı.
Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz.
Fena bir tablo yok ortada mavi sadece 1 tane kaldı
Başta Niyetliydi ertelettim.Seni açtı mı?kaçırdım biraz
![]()
Araftasın yani
Hala ikisi de yok maalesef. İstiyorsan öneri alabilirsin konuda olan insanlardan
Acaba yaktın mı bu hareket ileBaşta Niyetliydi ertelettim.![]()
Bu iki kutu ve ya diğer kutular hakkında önerisi olan var mı?Hala ikisi de yok maalesef. İstiyorsan öneri alabilirsin konuda olan insanlardan![]()
@12.Adam sen iyi öneri verirsinBu iki kutu ve ya diğer kutular hakkında önerisi olan var mı?![]()