Sana ilk gelen öneri idi. Çok iyi gelmiştin. Keşke 22 alsaydın. 15 e falan iyi demiştinOnları unuttum ben.![]()
Sana ilk gelen öneri idi. Çok iyi gelmiştin. Keşke 22 alsaydın. 15 e falan iyi demiştinOnları unuttum ben.![]()
Olan oldu artık, yapacak bir şey yok.Sana ilk gelen öneri idi. Çok iyi gelmiştin. Keşke 22 alsaydın. 15 e falan iyi demiştin
Yokum.@Emre Ozansoy Hamdi Bey 500 TL'yi alsın güzel bir gün geçirsin bari sonra daha da üzülür diyor.
Var mısın yok musun?
Neyse mini VMYM'de telafi edersin umarım.Olan oldu artık, yapacak bir şey yok.![]()
Umarım.Neyse mini VMYM'de telafi edersin umarım.
Yokuum diyor.Yokum.![]()
Heisenberg'miYokuum diyor.
O zaman günün son sorusu kendi kutundaki parayı mı almak istersin yoksa @HeisenBerg mi?
@HeisenBerg için başından beri yüksek para var diyordum 1000 şuan ki duruma göre yüksek sayılıyor.Yokuum diyor.
O zaman günün son sorusu kendi kutundaki parayı mı almak istersin yoksa @HeisenBerg mi?
Ne oldu
Son kararın mı?@HeisenBerg için başından beri yüksek para var diyordum 1000 şuan ki duruma göre yüksek sayılıyor.Onun kutusunu alacağım gibi.
![]()
Evet, son kararım.Ne oldu
------
Son kararın mı?
Heisenberg'in kutusunu desen daha doğru olurduNe oldu
------
Son kararın mı?
Kutu değiştirme oluyor mu?Ne oldu
------
Son kararın mı?
Evet @Dosi son tüyosunu iyi verdi ve bugün 1.000 TL kazanmış oldun bizden. Kutunda 50 TL vardıEvet, son kararım.![]()
Ohoo siz de her şeyi yanlış anlıyorsunuzHeisenberg'in kutusunu desen daha doğru olurdu![]()
Hiç yoktan iyidir.Evet @Dosi son tüyosunu iyi verdi ve bugün 1.000 TL kazanmış oldun bizden. Kutunda 50 TL vardı![]()
Ama tam yanlış anlmalık bir mesajEvet @Dosi son tüyosunu iyi verdi ve bugün 1.000 TL kazanmış oldun bizden. Kutunda 50 TL vardı
------
Ohoo siz de her şeyi yanlış anlıyorsunuz![]()
Kim kime demişAma tam yanlış anlmalık bir mesaj
Bugün @Gerekli24 bir kaç sene önceki mesajımı okumuş. Yine birine 'bu fesat bir şekilde okunur' yazmışımbildirimden baktım şaşırdım o eski mesaja
Orda da biri, birine' sana kapımı açtım, yatağımı açtım' vs bir yazı vardı![]()