Ah ah Dosi çok çile çekti@Dosi şaka maksatlı söyledim lütfen ciddiye alma sende hadi molam bitti bb![]()
İyi hadi görüşürüz sonra şakacı
------
Eh ben de özledim diyeyimÖzledim şaka şaka![]()
![]()
Ah ah Dosi çok çile çekti@Dosi şaka maksatlı söyledim lütfen ciddiye alma sende hadi molam bitti bb![]()
Eh ben de özledim diyeyimÖzledim şaka şaka![]()
![]()
Ne çilesi :OAh ah Dosi çok çile çekti![]()
İyi hadi görüşürüz sonra şakacı
------
Eh ben de özledim diyeyim : a
Yook sert olmak istemem şakayla karışık diyem ben.Harikaböyle sert ol insanlara karşı
![]()
Durum güncellem ve son kısmı oku yeter :/Ne çilesi :O
Bu devirde biraz öyle olman gerekiyorYook sert olmak istemem şakayla karışık diyem ben.Biraz sert olabilirim
Hem sert hemde soğuk aynen olabilir.Durum güncellem ve son kısmı oku yeter :/
------
Bu devirde biraz öyle olman gerekiyor![]()
Kişiye göre muamele yapacaksınHem sert hemde soğuk aynen olabilir.![]()
@Tolstoyevski da korkmasa iyi valla.Ben çıkartayım bazılarına kılıç.Zaten senlen ben ilk günden beri arkadaşız. huyumuzu suyumuzu çözdük.Bende forumu çözdümKişiye göre muamele yapacaksınmisal ben sana asla sert davranamam
![]()
@Tolstoyevski 'ye yeri gelince o kılıçlar çıkıyor⚔️
Aynen artık alıştın@Tolstoyevski da korkmasa iyi valla.Ben çıkartayım bazılarına kılıç.Zaten senlen ben ilk günden beri arkadaşız. huyumuzu suyumuzu çözdük.Bende forumu çözdüm![]()
Kutlama ve tebrikler bölümü ana sayfamda gözükmüyor benim, etiketini gördüm. Gün içerisinde yazarım mesaj. Sen sadece yakma beni bu akşam.Çook kötü sürprizlerim varYakmaktan vazgeçtimde.14 ağustosa bişey yazaydın kardeşim.İyi sürprizde olur bewlki
Kutlama ve tebrikler bölümü ana sayfamda gözükmüyor benim, etiketini gördüm. Gün içerisinde yazarım mesaj. Sen sadece yakma beni bu akşam.![]()
SayendeAynen artık alıştın
@Tolstoyevski hakediyor bazen(bu arada bir şarkı anket konusuna etiket et bulamıyorum
![]()
Yok yok yakmam sürpriz iyi zaten arkadaşım
------
Sayende![]()
@Cervantes genelde hep iyi açıyor@Cervantes uyardı geçen gün.![]()
Yok, @Cervantes beni yakmaz.Bu arada @Emre Ozansoy halen kura çekilmedi. Acaba tüyo mu diye geçirme aklındanA zaten artık 🤐 olacağım öğrenince
------
@Cervantes genelde hep iyi açıyorarada sarı. Seni @EmreCan için uyarıp kendi yakmasa bari
![]()
İnşallahYok, @Cervantes beni yakmaz.![]()
Hadi ben işe gider. iyi eğleceler akşamagörüşmek üzere@Tolstoyevski hadi etiket. Cidden bulamıyorum konuları
------
İnşallah@Angelica 'da yakmaz diyenler cayır cayır yandı
![]()
İyi çalışmalarHadi ben işe gider. iyi eğleceler akşamagörüşmek üzere