Yarın bazinga yarışırken yapma sakınMFÖ getireceğiz
------
Sen gibiler düşük puan veririz derseniz normal bu hareketler
Ben düşük puan vereceğim demedimReklama ihtiyacımız yok, kaliteli müziğe var diye şey ediyoruz ama olmuyor yaranamıyoruz...
Mesut'u da yazmalıydık ve kutusuna 1 TL veya 500 bin koyarak bir oyun oynardık
Kutulara müdahale etmiyoruz amaMesut'u da yazmalıydık ve kutusuna 1 TL veya 500 bin koyarak bir oyun oynardık
Tarkan'ın en popüler şarkısı ile bile enlenme korkusu yaşarBen düşük puan vereceğim demedimAma milli duyguları sömürüp bu haftayı rahat geçerim diye düşünmeyip çalışması iyi bir bakımdan
Etmiyoruz ama isim değişikliği yapabilirizKutulara müdahale etmiyoruz ama
Şarkı için çağırırızGerçi Ozan'a Mesut yerine Zeynep Bastık getirsek daha mutlu olur herhaldeHer ne kadar ben sunucu olarak gram bu durumdan mutlu olmayacak olsam da
Tek çağır ama şu sevimsizler de gelmesin yanında...Etmiyoruz ama isim değişikliği yapabiliriztabi bu saatten sonra olmaz. Artık olan oldu
------
Şarkı için çağırırızo kısımlar ile ben ilgilenirim
Valla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizdeBen düşük puan vereceğim demedimAma milli duyguları sömürüp bu haftayı rahat geçerim diye düşünmeyip çalışması iyi bir bakımdan
Bunu demen iyi olduTek çağır ama şu sevimsizler de gelmesin yanında...
Ya o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisiniTarkan'ın en popüler şarkısı ile bile enlenme korkusu yaşarAçık ara birinci olduğu hafta acaba elenirmiyim demişti
Konuyu açmak demek çok sevdiğim anlamına gelmezValla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizde@Maskeli Fedai
Siz benim totem kültürünü hiç anlamamışsınız...Ya o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisini@Tolstoyevski
Oo jüri analizleri bile yapılmış 😱 Korkulur sendenValla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizde@Maskeli Fedai
Yalnız onu komple kaldırmış sanki listedenYa o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisini@Tolstoyevski
Yes fakat eski kliplerden sevdiğini açarsın daima, yenilerden her telden açıyorsunKonuyu açmak demek çok sevdiğim anlamına gelmezher telden klip konusunu açtığımı en iyi sen bilirsin
Totem ayrı ama bir yandan da karamsarlığın varSiz benim totem kültürünü hiç anlamamışsınız...@Dosi
Bunu yapmış olamazsın... @TolstoyevskiYalnız onu komple kaldırmış sanki listeden
Hayır kaldırmadım halen listede ve çeyreğe yakın kullanılacak hattaYalnız onu komple kaldırmış sanki listeden
Gerekirse eski yorumları bulur reaksiyon bırakıp işaret verirOo jüri analizleri bile yapılmış 😱 Korkulur senden
Ben bugün bir liste attı göremedim
Malum fotoyu da at da programı başka kanala alimBunu demen iyi olduonlarda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?