Sus be dosi 2 dakika açıklıyon sen deBiz burda açıklamadan edit etme 😡
Sus be dosi 2 dakika açıklıyon sen deBiz burda açıklamadan edit etme 😡
Geldiği yere geri gitsinGeldi geldi
Neyse yokum dediğine göre yarın 2.partta görüşürüz o zamanGeldiği yere geri gitsin
Öyleyse helal olsun, daha şu aşamada direk çıkacak miktarı tahmin etmek.Yok be cidden dalga geçtim, hangi sayfada olduğumu yöneticiler göremiyor um 😱
Veeeeeeeeeee yokum diyor.Yokum diyorum
Yarın 21.00 sularında görüşmek üzere ben kaçarVeeeeeeeeeee yokum diyor.
Yarışmaya yarın 21.30 civarı başlayacağız. Erken gelebilirsen 21.00 yapalım?
Geceyi Gülşen şarkısı ile kapatıyoruz. Yarın Gülşen programa konuk olacak.
Yarın sunucumuz @xdragxx
Neyse yokum dediğine göre yarın 2.partta görüşürüz o zaman
Hadi ben kaçtım akşam konuşuruz detaylarıVeeeeeeeeeee yokum diyor.
Yarışmaya yarın 21.30 civarı başlayacağız. Erken gelebilirsen 21.00 yapalım?
Geceyi Gülşen şarkısı ile kapatıyoruz. Yarın Gülşen programa konuk olacak.
Yarın sunucumuz @xdragxx
Ben de yemek yapıp yiyeyimYarın 21.00 sularında görüşmek üzere ben kaçar
Gerçi dediğim gibi dalga geçtim, tahmin etsem 1.000''lerde bir şey söylerdimÖyleyse helal olsun, daha şu aşamada direk çıkacak miktarı tahmin etmek.
Sarımsağı bol olsun, tuzu da unutma ama geçen tuzu az atmışsın neydi öyleBen de yemek yapıp yiyeyim2 saat oldu bile yarışma
Soğan kavurması canım çekiyorSarımsağı bol olsun, tuzu da unutma ama geçen tuzu az atmışsın neydi öyle
Yeminle benim de öyle, şöyle kızgın tavada pembeleşinceye dek bir güzel kavur ama gözlerine dikkat et yaşarmasınSoğan kavurması canım çekiyorbol acılı
Aşırı acıkmışım. Evi temizledim en azından onu başardım bugünYeminle benim de öyle, şöyle kızgın tavada pembeleşinceye dek bir güzel kavur ama gözlerine dikkat et yaşarmasın
Geçmiş olsun canım sana daSon 1 haftadır ağır grip ile uğraşıyorum :/ sağlık gibisi yok
Siz de ben hep gidince çağırıyorsunuz da😉
Sarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeterAşırı acıkmışım. Evi temizledim en azından onu başardım bugün
Birini ekmek almay yollasam iyi olacakanca ozaman yaparım. Ekmek olmazsa ben de sarımskalı yoğurtta spagetti yaparım
Sanada geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım sana dabenim de bu öksürük geçmişti yeniden nüksetti işte
Siz de ben hep gidince çağırıyorsunuz da😉
Normalde ekmek (yufka tarzı) onu büyük karton paketli alıp buzluğa koyuyorum ama 1 haftadır çıkamadık alışverişe. Böyle sıkıntı olduSarımsaklı yoğurta spagetti yap bence de daha iyi gider, sarımsak var bir kere adı yeterHata sende ekmek yoğurt eksik bir şey var mı dedik yok bayatlar bitsin önce diye tutturdun cimrilikten sonra evde kalmadı krizi oluyor@12.Adam @Cervantes
Ben neymişim öyleSanada geçmiş olsun.
Sen 150 bin açtın bu arada
------
Normalde ekmek (yufka tarzı) onu büyük karton paketli alıp buzluğa koyuyorum ama 1 haftadır çıkamadık alışverişe. Böyle sıkıntı oldu
Kaçmakta üstüme yoktur kovalayan da çok zaten
Hadi ben yavaştan kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?