@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sendeÖneri var mıydı
@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sendeÖneri var mıydı
Para cepte kaldı bu yarışmacı başarısız olur diyorHamdi napıyor
Neyse bugünlük yetsin yarın yine tüyo verirsinizSana Masacre'yi aç dedim. Cervantes sarı açıyor dedim. Tols açma dedim. Bide bir başka tüyo daha verdim bencede yeter
SjsjjsjsjsNeyse bugünlük yetsin yarın yine tüyo verirsiniz
24 numara diyorum sonlara gidelim biraz@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sende
Söyle ona son gülen iyi gülerPara cepte kaldı bu yarışmacı başarısız olur diyor
@BARON男爵 genelde 500 binler ile meşhurdur ama son zamanlarda sarı açmaya başlamıştı son kararın mı?24 numara diyorum sonlara gidelim biraz
Ooo şer odağı @BARON男爵 diyorsun yani.24 numara diyorum sonlara gidelim biraz
O zaman tüyoya gerek olmaz zatenSjsjjsjsjs
Tüm kırmızılar biterse veririm tüyo
Tamam 10 mavi 1 kırmızı kalırsa yine tüyo veririmO zaman tüyoya gerek olmaz zaten
Böyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun@BARON男爵 genelde 500 binler ile meşhurdur ama son zamanlarda sarı açmaya başlamıştı son kararın mı?
Yok karışmasın bundan sonrası sadece geçmiş bilgisi. Tüyo sıfırBöyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun
Hayır herzaman bilgi vermek önemliBöyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun
Şu an zaten 10 mavi var hiç mi açmayacazTamam 10 mavi 1 kırmızı kalırsa yine tüyo veririm
Benim de içimden o geçiyordu ama sen deyince bilemedim şimdi
@12.Adam geçmişi yarışma sonuna bırakıp anlık olarak burda olsan keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben kutusundaki değeri biliyoum o yüzden yorum yokDemeyim mi
Ay tamam 11 kutu kalıp sadece 1 kırmızı ise diyelimŞu an zaten 10 mavi var hiç mi açmayacaz
O genelde ne derse tersini açan ve yarışmacının başını yakan biri ama bu sefer belki tersi olur.Demeyim mi
Geçmişe takılan geleceği göremezYok karışmasın bundan sonrası sadece geçmiş bilgisi. Tüyo sıfır