@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sendeÖneri var mıydı![]()
@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sendeÖneri var mıydı![]()
Para cepte kaldı bu yarışmacı başarısız olur diyorHamdi napıyor![]()
Neyse bugünlük yetsin yarın yine tüyo verirsinizSana Masacre'yi aç dedim. Cervantes sarı açıyor dedim. Tols açma dedim. Bide bir başka tüyo daha verdimbencede yeter
![]()
SjsjjsjsjsNeyse bugünlük yetsin yarın yine tüyo verirsiniz![]()
24 numara diyorum sonlara gidelim biraz@xemrexxx 16 dedi, @slhttnmtl beni aç Maviyim dedi. @Sherlock ben ve @Maskeli Fedai 'de 500.000 var dedi. @Gerekli24 ya mavi ya 500 bin açanım dedi. Top sende![]()
Söyle ona son gülen iyi gülerPara cepte kaldı bu yarışmacı başarısız olur diyor![]()
@BARON男爵 genelde 500 binler ile meşhurdur ama son zamanlarda sarı açmaya başlamıştı24 numara diyorum sonlara gidelim biraz![]()
O zaman tüyoya gerek olmaz zatenSjsjjsjsjs
Tüm kırmızılar biterse veririm tüyo![]()
Tamam 10 mavi 1 kırmızı kalırsa yine tüyo veririmO zaman tüyoya gerek olmaz zaten![]()
Böyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun@BARON男爵 genelde 500 binler ile meşhurdur ama son zamanlarda sarı açmaya başlamıştıson kararın mı?
Yok karışmasın bundan sonrası sadece geçmiş bilgisi. Tüyo sıfırBöyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun![]()
Hayır herzaman bilgi vermek önemliBöyle konuşuyorsun kafamı karıştırıyorsun![]()
Şu an zaten 10 mavi var hiç mi açmayacazTamam 10 mavi 1 kırmızı kalırsa yine tüyo veririm![]()
Benim de içimden o geçiyordu ama sen deyince bilemedim şimdi![]()
@12.Adam geçmişi yarışma sonuna bırakıp anlık olarak burda olsan keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ben kutusundaki değeri biliyoum o yüzden yorum yokDemeyim mi![]()
Ay tamam 11 kutu kalıp sadece 1 kırmızı ise diyelimŞu an zaten 10 mavi var hiç mi açmayacaz![]()
O genelde ne derse tersini açan ve yarışmacının başını yakan biri ama bu sefer belki tersi olur.Demeyim mi![]()
Geçmişe takılan geleceği göremezYok karışmasın bundan sonrası sadece geçmiş bilgisi. Tüyo sıfır![]()