Kazanacağım paradan faydalanma şansını kaybettiÇevresi geniş adamın
Kazanacağım paradan faydalanma şansını kaybettiÇevresi geniş adamın
1 saatlik bir part bu amaBöyle anlaşmamıştık patron.2 part olacağına göre 2.500 TL verirsin part başına.
Haklısın, o gelene kadar sen harcarsınKazanacağım paradan faydalanma şansını kaybetti
Size bir tavuk döner ısmarlarım ama1 saatlik bir part bu ama
------
Haklısın, o gelene kadar sen harcarsın
Saat hesabı yapıyor cimri.1 saatlik bir part bu ama
Allah razı olsun. Mavi değer parası alırsan. Ben sana bi Adana Urfa vs sipariş ederimSize bir tavuk döner ısmarlarım ama
1 saat 1000 TL, 2 saat ise 3000 TLSaat hesabı yapıyor cimri.Utanmasa vardiya sistemine bağlayacak bizi.
@Tolstoyevski bugün benim yarışmamın şerefine ne dağıtıyor bu aradaAllah razı olsun. Mavi değer parası alırsan. Ben sana bi Adana Urfa vs sipariş ederim
1 saat 1000 TL, 2 saat ise 3000 TL
Yorum vs katkı Total 5000 TLsenden başka 5000 alan olmadı şuana kadar.
@EmreCan kıskancı duymasın, kalp krizi filan geçirir.1 saat 1000 TL, 2 saat ise 3000 TL
Yorum vs katkı Total 5000 TLsenden başka 5000 alan olmadı şuana kadar.
@Tolstoyevski bugün benim yarışmamın şerefine ne dağıtıyor bu arada
An itibariyle test tadımlarında bulunduğum şu ürünü dağıtacağız bu sıcak günlerde ferahlamak içni herkese@Tolstoyevski bugün benim yarışmamın şerefine ne dağıtıyor bu arada
Ben klasik seviyorum klasik de getirAn itibariyle test tadımlarında bulunduğum şu ürünü dağıtacağız bu sıcak günlerde ferahlamak içni herkese@Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 106841
Sana da şunu ayırdık o halde madem klasik seviyorsunBen klasik seviyorum klasik de getir
Ben de daha şimdi yeğenime acaba dondurma mı yesem dedim o da hayır tam iyileşmeden olmaz dediAn itibariyle test tadımlarında bulunduğum şu ürünü dağıtacağız bu sıcak günlerde ferahlamak içni herkese@Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 106841
Bak sen ya. Şimdi gel uğraş@EmreCan kıskancı duymasın, kalp krizi filan geçirir.Yarışmanın efsane yarışmacısı olduğumu biliyordum.
Buzluğa stok ettim senin için, önümüzdeki günlerde keyfince tüketirsin hele bi tam iyileşBen de daha şimdi yeğenime acaba dondurma mı yesem dedim o da hayır tam iyileşmeden olmaz dediben de tamam dedim.
Bak sen ya. Şimdi gel uğraş
Yalnız dondurma sade olmamışBuzluğa stok ettim senin için, önümüzdeki günlerde keyfince tüketirsin hele bi tam iyileş
Hava çok sıcak milletin iştahı yoktur haliyle, ziyan olmasın diye şey etmedik
Bunu istemem ben
Yeriz yeriz, onu da yerizHava çok sıcak milletin iştahı yoktur haliyle, ziyan olmasın diye şey etmedik
Kriz geçiriyorum ama başka sebepten@EmreCan kıskancı duymasın, kalp krizi filan geçirir.Yarışmanın efsane yarışmacısı olduğumu biliyordum.
Bugün gel yarışmaya :Kriz geçiriyorum ama başka sebepten)))))))
Gelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİNBugün gel yarışmaya :
Ekli dosyayı görüntüle 106844
Yoruyor kavganızGelirim en iyi yarışmacısı olduğum programa @Cervantes çatlasın patlasın. ALLAH SENİ ISLAH ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?