Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Havalar çok sıcaktı. Sadece bir kere yağmur yağarken dışarı çıkmıştım ama okadar soğuk değildi. Sonra birden başladı. Yarın kararımı veririm. Bakalım

Reactions: Tolstoyevski
Havalar çok sıcaktı. Sadece bir kere yağmur yağarken dışarı çıkmıştım ama okadar soğuk değildi. Sonra birden başladı. Yarın kararımı veririm. Bakalım
Yarın haberleşiriz tamamdır umarım gerek bile kalmaz...

Neyse atalım üzerimizden bu konuları, bugün iştahın yerinde mi yerinde önemli olan da budur

Reactions: Dosi
Sabah lahmacun, akşam lahmacun olarak bitirdim günü
İştahum olsa üç öğün bile yerim, afiyet bal şeker şiva olsun

Bu hafta tembellik modu sanırım?
Ama okullarınızın açılmasına az kaldı, senin için de koşuşturmaca dönemi başlıyor

Sorma, okula çok az kaldı

O değilde 2 gün önce abime, yengeme, arkadaşıma, anneme babama grip olduğumu demiştim. Hiç biri 2 gündür nasılsın diye sormadı

Bu ara gerçi düğün vs meşgullar ama olsun

Yahu pandemi öyle bir değiştirdi ki dünyayı artık grip - soğuk algınlığı filan kayda değer bile görülmüyor hele ki bir şeyim yok demişsen o koşuşturmacada normaldir

Ama test yaptıracağım dediğin an gör bak nasıl etekleri tutuşacak, bu işler böyledir

Okul ne zaman başlayacak ve laptopuna ne zaman kavuşacaksın 😱

Olsun, yinede insan sorar. Hele babam. Normalde beni böyle durumlarda defalarca arayan birdir
interneti belki yoktur ama iyileştiğimde iyi bir sitem edeceğim herkese

Olsun, yinede insan sorar. Hele babam. Normalde beni böyle durumlarda defalarca arayan birdir
interneti belki yoktur ama iyileştiğimde iyi bir sitem edeceğim herkese
Nazını edeceksin tabii nazsız olmaz ve yakışır ama çok da şey etme şimdi Ankara'dalar zaten hasret daha da koyulaşır o durumda

İkinci kısma cevap etmemişsin sorumun 😱

Acun beyiniz ölüyor midem yanıyooor yardım edin!!!!