@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakYarışacağım zaman bulunurum elbet
Vay be mecburiyetlık olur olurum burdayapacak bişey yok
------
Yok be o kadarda olmasınGöz açıp kapayıncaya kadar biter, hatta diğerleri 2 saat sürüyorsa benim ki yarım saat.
@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakYarışacağım zaman bulunurum elbet
Vay be mecburiyetlık olur olurum burdayapacak bişey yok
Yok be o kadarda olmasınGöz açıp kapayıncaya kadar biter, hatta diğerleri 2 saat sürüyorsa benim ki yarım saat.
Sus be dolandırıcı!Forumun hit manyağı yarışmasından hepinize merhabalar zevkli bir hafta olur inşallah.
2 saat çok fazla, 1 saat belki. O bile fazla.@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakmillet sabırsız artık
------
Yok be o kadarda olmasın2 saat iyi ama fazlası sıkıntı
Hafta içi hergün saaat 8'de iyi seyirler
Almıyor musunuz zaten, sıraya göre mi yapıyorsunuz sanki@xdragxx günlük yarışmacı mı alsakmillet sabırsız artık
------
Yok be o kadarda olmasın2 saat iyi ama fazlası sıkıntı
2 saatin altına inmedi şuana kadar2 saat çok fazla, 1 saat belki. O bile fazla.İzleyiciyi sıkmamak gerek.
Haftada 3 kere oluyorAlmıyor musunuz zaten, sıraya göre mi yapıyorsunuz sanki
İşte benimle birlikte o süreç 20 dakikaya iner.2 saatin altına inmedi şuana kadarşikayetçi kimse yok
İlk etapta 8 kutu açılıyor, 40-60 dakika alıyor o süreç
------
Haftada 3 kere oluyorkuraya göre
Böyle diyeni çok gördükİşte benimle birlikte o süreç 20 dakikaya iner.
Her şey de kura zaten2 saatin altına inmedi şuana kadarşikayetçi kimse yok
İlk etapta 8 kutu açılıyor, 40-60 dakika alıyor o süreç
------
Haftada 3 kere oluyorkuraya göre
Benim yarışacağım gün cidden iki yarışmacı olur, ama benden sonra yarışacak kişide hızlı olmalı.Böyle diyeni çok gördük
Ozaman hemen ardından birini daha alırız
Mini Vmym yaparızBenim yarışacağım gün cidden iki yarışmacı olur, ama benden sonra yarışacak kişide hızlı olmalı.Ne sizi, ne izleyiciyi yormamalı.
Tabiki ne sandınHer şey de kura zaten
Son bölümde kutumda 500 bin çıkmışMini Vmym yaparızsen gündüz o akşam
------
Tabiki ne sandın
Kısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimseSon bölümde kutumda 500 bin çıkmış
Bir daha ne zaman 500 bin gelir acaba o zaman yarışayım ve kutuma gideyimKısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimse
Kısmet o işler. Bakalım bu kez ne olacak. Çektim gerçi ama aklımda yok kimse
------
@Tolstoyevski özel davetiye mi bekliyorsun
Bir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıBir daha ne zaman 500 bin gelir acaba o zaman yarışayım ve kutuma gideyim
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyorÖzel uçakla iniş yaptım şimdi davetiye nedir ki
Fena eridik bugün kafamda tilki ve at sürüleri koşuşturuyor, sizin orası için hava hoş tabii
Burada da hava esiyor ama sıcak esiyorBir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıben de 500.000 olan kutuyu kendime alarak kaptım
------
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyor
Her şeyin bir ikincisi vardırBir tek @emreemreu yarışırken kutusunda 500.000 denk geldi aldı. Başka da öyle olan olmadıben de 500.000 olan kutuyu kendime alarak kaptım
------
Şuan burda yağmur var. Cama baya sert vuruyor
O ikinci Eskicilere denk gelecek mi bakalımHer şeyin bir ikincisi vardır
Kaç gündür dışarı çıkmadım hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama sonbhar havası gibi görünüyordu pencereden :/Burada da hava esiyor ama sıcak esiyorSıcaktan kafayı yediğim için bu emojiyi kullanıyorum şu an
Havayı bırak sen nasılsın şu anO ikinci Eskicilere denk gelecek mi bakalım
------
Kaç gündür dışarı çıkmadım hava tam olarak nasıl bilmiyorum ama sonbhar havası gibi görünüyordu pencereden :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?