@Aserat bu kadar düşünülecek bir teklif mi verdi Hamdi Bey
Allah Allah yarışmacı olan benim ya bir durun.
Daha 2 saat vaktim var. Bana hava hoş ama canım kahve çekti. Bitsin içeyimAllah Allah yarışmacı olan benim ya bir durun.
Güya dün içecektin ama bugüne kısmet olsunDaha 2 saat vaktim var. Bana hava hoş ama canım kahve çekti. Bitsin içeyim@Tolstoyevski
15 dakikalık reklama girebilirsiniz zaten her saatte bir kuşak açmanız gerekiyor.Daha 2 saat vaktim var. Bana hava hoş ama canım kahve çekti. Bitsin içeyim@Tolstoyevski
Dün başımızı kaşıyacak vakit olmadıGüya dün içecektin ama bugüne kısmet olsun
15 dakikalık reklama girebilirsiniz zaten her saatte bir kuşak açmanız gerekiyor.Ben de o arada düşünürüm.
Genelde pek şanslı değilimdir ve burada da aynısı tekerrür edebilir.Niye acaba @Aserat baştan beri karamsarsın
Yarışan bir kanal sahibi olunca nasıl da teknik bilgisini konuşturuyor.15 dakikalık reklama girebilirsiniz zaten her saatte bir kuşak açmanız gerekiyor.Ben de o arada düşünürüm.
Güzel bir deyimmiş bu arada ben de kullanırım bunu sık sık artıkDün başımızı kaşıyacak vakit olmadıbence bugüne uyar
TRT 1 gibi Zey TV de reklamsız idare ediliyor galiba.Yarışan bir kanal sahibi olunca nasıl da teknik bilgisini konuşturuyor.
Reklama ihtiyacımız yok. Para çokTRT 1 gibi Zey TV de reklamsız idare ediliyor galiba.
Bant reklamları o kadar fazla koyuyorlar ki normal reklama gitmiyorlar bu yüzden.TRT 1 gibi Zey TV de reklamsız idare ediliyor galiba.
Sponsorlardan gelen paralarla bile Aserat'in kanalını satın alabiliriz
Devletten destek alıyorsa gayet tabi mümkün.TRT 1 gibi Zey TV de reklamsız idare ediliyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?