Adam yine bildi2 veya 50 çıkar kutumdan.![]()
Adam yine bildi2 veya 50 çıkar kutumdan.![]()
Başını takip etmedim. Fikir belirtmişmiydin?Yanılmayan ben.![]()
Hemen güldürdün atıldığı için anlıyorum oyun olduğunu uğraşma.Tamam ama bu miktarda şu şartta iyiydi: .
50 TL
Her zaman ki gibi.Adam yine bildi![]()
Hoşt pis hurdacı. .ss
Eskiler alınır... Hurdacı , hurdacıııııı geldi hanımmmO dik kafalı kimseyi dinlemez.![]()
2 veya 50 çıkar kutumdan.![]()
Tamam ama bu miktarda şu şartta iyiydi: .
50 TL
Bildirim gelince konuya gelip 2 veya 50 çıkar demiştim.Başını takip etmedim. Fikir belirtmişmiydin?![]()
Sen de dönme...@Araf @Tolstoyevski program sunuyorum. O filme ikide bir etiket etmeyinyarın izlerim. Vaktim bol olacak
![]()
Tek konuya odaklanma, başka konulara da bak arada, nefes al.@Araf @Tolstoyevski program sunuyorum. O filme ikide bir etiket etmeyinyarın izlerim. Vaktim bol olacak
![]()
Benim bir zamanlar ki halim. Helal olsunBildirim gelince konuya gelip 2 veya 50 çıkar demiştim.![]()
Sunarken olmazTek konuya odaklanma, başka konulara da bak arada, nefes al.![]()
O zaman işteydim molada girdim şimdi bitmediyse sorabilirsin@EmreCan buradayken ona mı sorsak.![]()
Senin kutun çoktan açıldı ve 100 TL çıktı bile.O zaman işteydim molada girdim şimdi bitmediyse sorabilirsin![]()
@Aserat ı çok mutlu eder diye düşünüyorumHazır burdayken sen ne hissediyorsun 16 numaralı kutundan![]()
Açtık 100 TL@Aserat ı çok mutlu eder diye düşünüyorumama tabi açtıysanız bişi diyemicem
Bildirimlere dönme huyum var anındaSen de dönme...