Yahu dur teklif zamanı şimdi
MotivasyonveriyorSadece 1 tane 500.000 TL kaldı nasıl çok güzel oluyor bu arada onu anlamadım ben
Sonra dersin önce teklif
Bari 500.000'ü son 2 'ye götürürüz belki falan desin bu motivasyonda hiç gerçekçilik yokMotivasyonveriyor
8000 istemedim 6000 ister miyim sence KUTUM geçerli sorma bir daha;ASonra dersin önce teklif
Yokum diyorsun ozaman?8000 istemedim 6000 ister miyim sence KUTUM geçerli sorma bir daha;A
Sorma dedim yine sordu son kararımYokum diyorsun ozaman?
Peki şimdi Araf mı?
Kural gereği. İsmi lazım değil banlanan üye bizi yormuştu bu konudaSorma dedim yine sordu son kararım
Kararın @xdragxx'in hoşuna gitmiyor.
Cehennet oldu gittiKural gereği. İsmi lazım değil banlanan üye bizi yormuştu bu konuda
Umrumda bile değilKararın @xdragxx'in hoşuna gitmiyor.
Off son kararım dedim.ya beHayır sırada teklif varken kutu açamaz başka bir şey çıkarmayın burdan
------
@denizz19 Araf son kararın mı?
1000 TL vardı güzelOff son kararım dedim.ya be
@Aserat 19 diyorum son kararım hislerimde yanılmam1000 TL vardı güzel
Son 2 kutu teklife iyi düşün. 500.000 kutunda değilse uzak durmaya bak
Çok kötü gidiyorsun berbat gidiyorsun. Al sana motivasyon@Aserat 19 diyorum son kararım hislerimde yanılmam
Aslında düşünüyordum 19 da kotu vardır diye ama olsun önemli olan sizleri tanımaktıEvet arkadaşlar bugün hızlı giden at hikayesini hep beraber gördük
Hislerinde yanılıyorsun @denizz19 hem de çok çünkü Aserat'in kutusunda tam tamınaaaaaa
500.000 TL vardı. Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz...
Evet biraz öyle olduAslında düşünüyordum 19 da kotu vardır diye ama olsun önemli olan sizleri tanımaktı