500.000 i diyor.Yahu ilk tekliften sonra 5 tane açtın ne 1 tane açması
500.000 i diyor.Yahu ilk tekliften sonra 5 tane açtın ne 1 tane açması
Haaa 2 tane kaldı diyeceğime 2 tane açtı demişim @denizz19Kime 2 tane 500.000 açtı diyorsun?
Ben de Deniz 1 tane açtı şuana kadar dedim?
Senin hakkında hiçbir şey hissetmiyorum maalesef11 numaralı kutunun sahibi @slhttnmtl uyguladığım bir taktikle @Tolstoyevski ne düşünüyorsun
Yarışmayı birbirine kattımKime 2 tane 500.000 açtı diyorsun?
Ben de Deniz 1 tane açtı şuana kadar dedim?
Ne taktiği be Ben güzel düşünüyorum11 numaralı kutunun sahibi @slhttnmtl uyguladığım bir taktikle @Tolstoyevski ne düşünüyorsun
Cevanımda 1 tane kaldı denedim. 1 tane açtı dedimHaaa 2 tane kaldı diyeceğime 2 tane açtı demişim @denizz19
Senin paranı az vermişler herhalde görevini yapmıyor bu @DosiSenin hakkında hiçbir şey hissetmiyorum maalesef
Kasayı koruyorum şu an malum, yarışmacımız tehlikeli ne olur ne olmaz dedimSenin paranı az vermişler herhalde görevini yapmıyor bu @Dosi
Benden başka kimseden sana hayır yok.Teşekkür ederim Serocum hatırlat bir ara öpeyim seni
Yahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsunCevanımda 1 tane kaldı denedim. 1 tane açtı dedim
11 numara hakkında ne dusunuyorsun serocum bana güzel geldiBenden başka kimseden sana hayır yok.
Anlamayan sendin. Üste çıkma. Sırayla bakYahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsun
Ben de itirazını teklife son 2 kutu kaldıya diyorsun sandım
Sarı hissediyorum çok kötü değil.11 numara hakkında ne dusunuyorsun serocum bana güzel geldi
Oh yiyin birbiriniziYahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsun
Ben de itirazını teklife son 2 kutu kaldıya diyorsun sandım
Tamam zaten yanlış anladığımı söylüyorum ya. Sen yanlış anladığımı anlamıyorsun asıl an itibariyle.Anlamayan sendin. Üste çıkma. Sırayla bak
Kim seni ikna etti?