500.000 i diyor.Yahu ilk tekliften sonra 5 tane açtın ne 1 tane açması
500.000 i diyor.Yahu ilk tekliften sonra 5 tane açtın ne 1 tane açması
Haaa 2 tane kaldı diyeceğime 2 tane açtı demişim @denizz19Kime 2 tane 500.000 açtı diyorsun?
Ben de Deniz 1 tane açtı şuana kadar dedim?
Senin hakkında hiçbir şey hissetmiyorum maalesef
Yarışmayı birbirine kattımKime 2 tane 500.000 açtı diyorsun?
Ben de Deniz 1 tane açtı şuana kadar dedim?
Ne taktiği be
Cevanımda 1 tane kaldı denedim. 1 tane açtı dedimHaaa 2 tane kaldı diyeceğime 2 tane açtı demişim @denizz19
Senin paranı az vermişler herhalde görevini yapmıyor bu @DosiSenin hakkında hiçbir şey hissetmiyorum maalesef
Kasayı koruyorum şu an malum, yarışmacımız tehlikeli ne olur ne olmaz dedimSenin paranı az vermişler herhalde görevini yapmıyor bu @Dosi
Benden başka kimseden sana hayır yok.Teşekkür ederim Serocum hatırlat bir ara öpeyim seni
Yahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsunCevanımda 1 tane kaldı denedim. 1 tane açtı dedim
11 numara hakkında ne dusunuyorsun serocum bana güzel geldiBenden başka kimseden sana hayır yok.
Anlamayan sendin. Üste çıkma. Sırayla bakYahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsun
Ben de itirazını teklife son 2 kutu kaldıya diyorsun sandım
Sarı hissediyorum çok kötü değil.11 numara hakkında ne dusunuyorsun serocum bana güzel geldi
Oh yiyin birbiriniziYahu yanlışlıkla sadece 2 tane 500.000 TL kaldı diyeceğime açtı demişim işte neyini anlamıyorsun
Ben de itirazını teklife son 2 kutu kaldıya diyorsun sandım
Tamam zaten yanlış anladığımı söylüyorum ya. Sen yanlış anladığımı anlamıyorsun asıl an itibariyle.Anlamayan sendin. Üste çıkma. Sırayla bak
Kim seni ikna etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?