Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ben yarışmadan çekilmek istiyorum mümkünse, çok hızlı işliyor ve saatleri denk getiremiyorum...

Farkedilmezmisin sen hiç

Yarın Bayram özelde vaktin varsa bir ara uğra bana kutu numarası söyle yak başımı
@Turkuazz senin içinde geçerli
Sen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...
Köye geldim ama işler hiç de hoş ilerlemiyor, şuan 0 gelişme ve olabildiğine monoton...
Bakalım uğrayabilirsem çözeriz elbette...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Sen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...
Köye geldim ama işler hiç de hoş ilerlemiyor, şuan 0 gelişme ve olabildiğine monoton...
Bakalım uğrayabilirsem çözeriz elbette...
Aynen doğru sende beni farkederdin

Sen ve @Turkuazz benim bölüme özel 1 bölümlük kutu açan olursunuz
(Turkuazz sen sonra kalıcı olursun
)

Aynen doğru sende beni farkederdin

Sen ve @Turkuazz benim bölüme özel 1 bölümlük kutu açan olursunuz
(Turkuazz sen sonra kalıcı olursun
)
Neyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...
(Aslında ben de kendimi fark ederdim diyip kendimi övmüştüm ve bunu fark ettin ve taş attın...
)

Neyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...
(Aslında ben de kendimi fark ederdim diyip kendimi övmüştüm ve bunu fark ettin ve taş attın...
)
E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdım
(sende belki olurda anlamamışsa parantez içinde yinede dip not yazayım laf kendimeydi anlasın demişsindir
)

Reactions: 12.Adam and MEnes
E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdım
(sende belki olurda anlamamışsa parantez içinde yinede dip not yazayım laf kendimeydi anlasın demişsindir
)
Hahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...
Yoksa senin anlayacağından emindim...

Hahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...
Yoksa senin anlayacağından emindim...
Adam ruh hastası oluşunu bile övgüyle anlatıyor

Bu program aşırı ziyatetçi çekiyor. Doğru olanı yapmışsın

Hahaha hiç sorma, gerçekten normal bir vaka değilim...

Evet bu yarışma niyeyse 575757 sayfa ve mesajla fazla ilgi çekici bir hale gelmiş...
Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtu
eğlence, hüzün ve ayak kaydırma, ne dersen hepsi bu yarışmada var

Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtu
eğlence, hüzün ve ayak kaydırma, ne dersen hepsi bu yarışmada var
Demek o kadar kaos var ha... Bak benim de ilgimi çekti şuan... Fırsat olursa 1 bölümü canlı takip etmeye çalışacağım ama bakalım oluşur mu fırsat...

Demek o kadar kaos var ha... Bak benim de ilgimi çekti şuan... Fırsat olursa 1 bölümü canlı takip etmeye çalışacağım ama bakalım oluşur mu fırsat...
O da benim yarıştığım bölüm olsun

@12.Adam herkesin başını yakmakla meşhur birisi. Yarışmacılara şu kutu aç kesin mavidir deyip kırmızı artırdığı var
@cehennet ve @BARON男爵 'da öyle kişilerden
Hamdi'nin adamları olduğundan şüphe ediyoruz

Sen yarıştığın bölümü bana çıtlatırsın erkenden ona göre ayar çekmeye çalışırım.
Zaten @12.Adam bizle takıla takıla hainlikte çok üst seviyelere çıktı normal bir durum...
@cehennet de yeni geldi falan ama demek ki beklenenden erken uyum sağlamış forumun kirli oyunlarına...