Teşekkürler.🙂
Teşekkürler.🙂
Hayır benim yanımda, belanı arama.@serhatt in dili çok uzadı. En kısa zamanda açıp programdan gitsin. Burak benim yanımda
TV 8 maç yayını gibi durdu yarışmaAynen daha öğrenememiş...
Bugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanı
Dedim zaten 2 gündür zorlu süreçlerden geçiyorumTV 8 maç yayını gibi durdu yarışma
Benden bayramda hayır yokBugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanıMalzemeleri sipariş ettim, yarın adına hazır edersin stüdyonun mutfağında@12.Adam
16 da mavi hissetim onu için.@Cervantes genelde mavi açar ama bilemedim. Az önce o kutu alacaktık. Emin misin?
Orta halli hissediyorum.@Cervantes bugün ne hissediyorsun kutunda?
16 da mavi hissetim onu için.
Benden bayramda hayır yokişlerim çok
Evet , bugün de 5 tane mavi var sadeceOrta halli hissediyorum.Sarı vardır muhtemelen.
Belki son 2 de kutuyu değiştirecektim.Mavi hissettiğin kutuyu seçiyorduk o zaman.
İkramiye herzaman sendenTembelliğin lüzumu yok bahane istemiyorum
Bugünün menüsü sendendi artık hep dışarıdan dışarıdan söylemek sağlıksız biraz da senin el hamaratı tatlılarını yeme zamanıMalzemeleri sipariş ettim, yarın adına hazır edersin stüdyonun mutfağında@12.Adam
Yoldaşım cevabı aldığına göre hadi başka kapıyaBenden bayramda hayır yokişlerim çok
Evet , bugün de 5 tane mavi var sadece
------
Belki son 2 de kutuyu değiştirecektim.
Bence açalım çok mavi hissediyorum.
Bilemiyorum siz aç derseniz açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?