Sen değil miydin benim kafama glock dayayan ailem ile tehdit eden mecbur kaldımZorla para veriyoruz sanki arkadaş
İftiralara bakSen değil miydin benim kafama glock dayayan ailem ile tehdit eden mecbur kaldım
Dosi benden bile önemli...
Çok karıştırma işte.Bildirimlerden kafam karıştı diyelim
------
Yediriyorum diyen sen değilmiydin. 150 bin uçtu dedin
İşte senin için yarışmamı iptal ettim. Yerimi sana verdim
Tam olarak.
Hadi ordan yalancı.Reyting için beni zorluyorlar. Zorla yazdırıyorlar bu mesajları.
Sana da mı aynısını yaptılar. Kader ortağı olduk iyice senle.
Yapmadığınız bir bu kaldı cidden artık kendimi Marmara Denizi'ne atacağımSana para imkanı verdik ama az para aldın. Tekrar katılacaksın. Mini özelde şans vereceğiz sanabu kez seni yakmakla tehdit ederiz belki
2 milyon tazminat ödersin yarışmadanEvet benim burda güldüğüme bakma bunlar yüzünden kendimi nehire attım @bazinga sağolsun kurtardı
------
Yapmadığınız bir bu kaldı cidden artık kendimi Marmara Denizi'ne atacağımBen çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum nasıl insanlara bulaştım ben :O
Seni bilmem de benden değil.İftiralara bakBen direkt bacağa sıkarım...
------
Dosi benden bile önemli...
Çaresiz kaldım o yüzden yarışmaya katıldımİftiralara bakBen direkt bacağa sıkarım...
------
Yarışma öncesi ayağını denk alBu saatten sonra bu programda yaşananları anca Müge anlı çözer!!
Benim için bunca fedakarlığa değmez...İşte senin için yarışmamı iptal ettim. Yerimi sana verdim
Seni bir daha alacağız mini yarışmaya dikkat etÇaresiz kaldım o yüzden yarışmaya katıldım
Tam olarak.
------
Hadi ordan yalancı.
Tamam siz ne derseniz onu yapacağım aileme zarar vermeyin plsSeni bir daha alacağız mini yarışmaya dikkat et
Ay yetişemiyorum artık iflas ettim.Diğer yazılanlara bak. İnanmıyorsun demek ama zincirin başı koptu. Her şey açığa çıkıyor.@EmreCan
Yok yok biz direkt şahıslara yöneliğiz @DosiTamam siz ne derseniz onu yapacağım aileme zarar vermeyin pls
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?