21 olursa kaçırmazsınO zaman 20 dakika gibi kaçırdığım bir kısım olabilir şimdilik söyleyeyim.![]()
21 olursa kaçırmazsınO zaman 20 dakika gibi kaçırdığım bir kısım olabilir şimdilik söyleyeyim.![]()
Aman iyice Acun moduna girdinVMYM'a çok odaklandık maç yayınını çok geri plana attık @Dosi ....
İzleyiciler sağ olsunAman iyice Acun moduna girdino onların hatası. Zey TV 🍒 harika teknolojiye sahip
![]()
Param çoktu zaten. Ezelden beri böyleİzleyiciler sağ olsun![]()
Yoook artık ne alakaParam çoktu zaten. Ezelden beri böyle![]()
Hava soğudu bizde şuan. Yarın gündüz İnşallahDondurmalar nerede... @Dosi
Yarına Algida'dan sponsorluk aldık Magnumlar cepten yani şirkettenHava soğudu bizde şuan. Yarın gündüz İnşallah![]()
Olsun ben sadece sunucuyum kendi cebimden çıkarmam masraflarıSen Acun değilmiydin. Sen ne istiyorsun daha. Kanalı mı@Dosi (Show Acun iş birliği dönemine benzettim şuan da
)
Dondurma ikram ediyoruz demiştin. Boyalı donmuş buzlu su değil.![]()
İyi ozaman. Sadece sunuculuk parası vermeye devam edeyim. Kanal yüzümüzdün halbukiOlsun ben sadece sunucuyum kendi cebimden çıkarmam masrafları![]()
Onları özel olarak konuşuruz dosi hemen gıcıklık yapma...İyi ozaman. Sadece sunuculuk parası vermeye devam edeyim. Kanal yüzümüzdün halbuki![]()
Kendimden mahrum oluyorum böyle de.Cuma da iptal oldu zaten (en azından ben yarışmam)
Siz olmadan yapamıyorum@serhatt
------
Bizi senden mahrum etme![]()
Kendimden mahrum oluyorum böyle de.![]()