@Cervantes miniye katılıp şansını tepmişti. Sonun öylede olabilir ama evet mantıken fazladan para gibi birşey olacakFazla para kazanacaksam bana uyar![]()
@Cervantes miniye katılıp şansını tepmişti. Sonun öylede olabilir ama evet mantıken fazladan para gibi birşey olacakFazla para kazanacaksam bana uyar![]()
Kendi şansımla kazanacağım yok zaten bari siz verin@Cervantes miniye katılıp şansını tepmişti. Sonun öylede olabilir ama evet mantıken fazladan para gibi birşey olacak![]()
Tamda bu, seni senle başbaşa bırakmayacağımız bir durumKendi şansımla kazanacağım yok zaten bari siz verin![]()
Şimdi hoşuma gitmeye başladıTamda bu, seni senle başbaşa bırakmayacağımız bir durum![]()
Biz çok düşünceli bir kanalız. Herzaman yarışmacılarımızın memnuniyeti ön plandadırŞimdi hoşuma gitmeye başladı![]()
Ben şehir dışında olacağım...Cuma foruma uğrayacak mısın @MasacRE ?![]()
Yarın peki?Ben şehir dışında olacağım...
Belirsiz. Ama şehir dışında olmayacağım kesin.Yarın peki?![]()
Bu cevap bile yeterli. Akşam saatleri gözün burda olsun. Açıklama yaparızBelirsiz. Ama şehir dışında olmayacağım kesin.![]()
Tamam.Bu cevap bile yeterli. Akşam saatleri gözün burda olsun. Açıklama yaparız
Cumaya ben yarışcaktım ama bu gidişle benim yarışma iptal olur![]()
Dünde bir arkadaş illa cuma gel dedi bende yok cumartesi dedim. Neden cuma değil diye sordu forum diyemezdimTamam.
Eveet Cuma iptal olsun.![]()
Zor işler, ay burası çok vaktimi almaya başladı çekip gitmem yakındır.Dünde bir arkadaş illa cuma gel dedi bende yok cumartesi dedim. Neden cuma değil diye sordu forum diyemezdimyarına tamam diyeyim bari
![]()
Uğrarım herhalde ama yarışma için söz vermeyeyimCuma foruma uğrayacak mısın @MasacRE ?![]()
Cuma da iptal oldu zaten (en azından ben yarışmamUğrarım herhalde ama yarışma için söz vermeyeyim![]()
Bizi senden mahrum etmeZor işler, ay burası çok vaktimi almaya başladı çekip gitmem yakındır.![]()
Bizsiz de iyi gidiyor yarışma, yaparsın sen sana güveniyorum
@Sherlock 'tan hayır yok, @Maskeli Fedai şampiyon oldu havalara girdi, seninde Sherlock'tan farkın yok gibiBizsiz de iyi gidiyor yarışma, yaparsın sen sana güveniyorum![]()
@MEnes yoldaşım hepimizi temsil ederek büyük ödülü kazanacaktır yarışmada. Desteklerimiz yoldaşımızla@Sherlock 'tan hayır yok, @Maskeli Fedai şampiyon oldu havalara girdi, seninde Sherlock'tan farkın yok gibibi @MEnes var
artık ona göre dengelerim gibi
![]()