Sen değil miydin benim kafama glock dayayan ailem ile tehdit eden mecbur kaldımZorla para veriyoruz sanki arkadaş![]()
İftiralara bakSen değil miydin benim kafama glock dayayan ailem ile tehdit eden mecbur kaldım
Dosi benden bile önemli...
Çok karıştırma işte.Bildirimlerden kafam karıştı diyelim
------
Yediriyorum diyen sen değilmiydin. 150 bin uçtu dedin![]()
İşte senin için yarışmamı iptal ettim. Yerimi sana verdim
Tam olarak.
Hadi ordan yalancı.Reyting için beni zorluyorlar. Zorla yazdırıyorlar bu mesajları.![]()
Sana da mı aynısını yaptılar. Kader ortağı olduk iyice senle.![]()
Yapmadığınız bir bu kaldı cidden artık kendimi Marmara Denizi'ne atacağımSana para imkanı verdik ama az para aldın. Tekrar katılacaksın. Mini özelde şans vereceğiz sanabu kez seni yakmakla tehdit ederiz belki
![]()
2 milyon tazminat ödersin yarışmadanEvet benim burda güldüğüme bakma bunlar yüzünden kendimi nehire attım @bazinga sağolsun kurtardı
------
Yapmadığınız bir bu kaldı cidden artık kendimi Marmara Denizi'ne atacağımBen çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum nasıl insanlara bulaştım ben :O
Seni bilmem de benden değil.İftiralara bakBen direkt bacağa sıkarım...
------
Dosi benden bile önemli...
Çaresiz kaldım o yüzden yarışmaya katıldımİftiralara bakBen direkt bacağa sıkarım...
------
Yarışma öncesi ayağını denk alBu saatten sonra bu programda yaşananları anca Müge anlı çözer!!
Benim için bunca fedakarlığa değmez...İşte senin için yarışmamı iptal ettim. Yerimi sana verdim![]()
Seni bir daha alacağız mini yarışmaya dikkat etÇaresiz kaldım o yüzden yarışmaya katıldım![]()
Tam olarak.
------
Hadi ordan yalancı.![]()
Tamam siz ne derseniz onu yapacağım aileme zarar vermeyin plsSeni bir daha alacağız mini yarışmaya dikkat et![]()
Ay yetişemiyorum artık iflas ettim.Diğer yazılanlara bak. İnanmıyorsun demek ama zincirin başı koptu. Her şey açığa çıkıyor.@EmreCan
Yok yok biz direkt şahıslara yöneliğiz @DosiTamam siz ne derseniz onu yapacağım aileme zarar vermeyin pls