21 olursa kaçırmazsınO zaman 20 dakika gibi kaçırdığım bir kısım olabilir şimdilik söyleyeyim.
21 olursa kaçırmazsınO zaman 20 dakika gibi kaçırdığım bir kısım olabilir şimdilik söyleyeyim.
Aman iyice Acun moduna girdinVMYM'a çok odaklandık maç yayınını çok geri plana attık @Dosi ....
İzleyiciler sağ olsunAman iyice Acun moduna girdino onların hatası. Zey TV 🍒 harika teknolojiye sahip
Param çoktu zaten. Ezelden beri böyleİzleyiciler sağ olsun
Yoook artık ne alakaParam çoktu zaten. Ezelden beri böyle
Hava soğudu bizde şuan. Yarın gündüz İnşallahDondurmalar nerede... @Dosi
Yarına Algida'dan sponsorluk aldık Magnumlar cepten yani şirkettenHava soğudu bizde şuan. Yarın gündüz İnşallah
Olsun ben sadece sunucuyum kendi cebimden çıkarmam masraflarıSen Acun değilmiydin. Sen ne istiyorsun daha. Kanalı mı@Dosi (Show Acun iş birliği dönemine benzettim şuan da)
Dondurma ikram ediyoruz demiştin. Boyalı donmuş buzlu su değil.
İyi ozaman. Sadece sunuculuk parası vermeye devam edeyim. Kanal yüzümüzdün halbukiOlsun ben sadece sunucuyum kendi cebimden çıkarmam masrafları
Onları özel olarak konuşuruz dosi hemen gıcıklık yapma...İyi ozaman. Sadece sunuculuk parası vermeye devam edeyim. Kanal yüzümüzdün halbuki
Kendimden mahrum oluyorum böyle de.Cuma da iptal oldu zaten (en azından ben yarışmam)
Siz olmadan yapamıyorum@serhatt
------
Bizi senden mahrum etme
Kendimden mahrum oluyorum böyle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?