Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

@Cervantes 50 tl kazanmışsın. İyiki önceden 25.000 kazanmıştın. Hayırlı olsun. 🙂

(@cehennet sana kutu önerdi mi 😊)

@Dosi @xdragxx Muhammet düşük puanla ayrılmıştı. Ona da bir teselli yarışması ayarlayın bence.

Teşekkür ederim. Evet tek tesellim önceden 25.000 kazanmış olmam.
@cehennet kutu önerdi ve ilk kez yakmadı bir yarışmacının başını.
Yinede onun pek sağı solu belli olmuyor.
@cehennet

2 kutu açtırdım. Kendi kutumu da aç dedim sonradan.
Rica ederim cancağızım.

Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.
------

@Dosi @xdragxx Muhammet düşük puanla ayrılmıştı. Ona da bir teselli yarışması ayarlayın bence.

Rica ederim cancağızım.
Herşey önceden ayarlanmış ve planlı bir şekilde ilerleyeceğiz

Rica ederim cancağızım.
Bizi izlemeye devam edin
Önerilerinizi alıyoruz yeni sürprizler de olabilir

Evet her şey planlı sırada ben varım, sıranızı bekleyin lütfen.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ee sen ne zaman yarışıyorsun?
Kazandığın ödülden bir pay verirsin belki.
Şimdilik Cuma, tabi vazgeçmezsem
bugün tüm gün iş güç yemek vs. İle meşguldüm. Misafir bekliyorum. Ozaman bayram başlar. Daha kimse ile bayramlaşmadım
yarında kendi aramızada yoğun oluruz. Perşembe belirsiz ama Cuma kendimle başbaşa kalırım gibi
tabi bende ev ziyareti yapacağım ama sadece 1 ev var
onu da hafta sonuna sıkıştırırım gibi. Tüm haftamı yazdım ve bizde planlar anlık değişir Vmym programımız gibi

Reactions: Cervantes
Seni gizli sabarist seni...
Paketin geçerli süresi dolduğunda sen arama yapamıyor ama gelen aramaları açabiliyorsun tamam

Reactions: Dosi
Yoldaşım birtanesin en azından hainlik seviyemin "Master " degree olduğunu itiraf ettin.Bu da birşey...
Mikasa'ya selam, hainliğe devam...
Yooo 'Master' degree dediğimi hatırlamıyorum o iş öyle kolay değildir... Sadece bizle takıla takıla hainlik öğrendiğinden bahsettim...
Diyalogları kendine göre yorumlama kardeşim...

Seni gizli sabarist seni...
Paketin geçerli süresi dolduğunda sen arama yapamıyor ama gelen aramaları açabiliyorsun tamam
Yoo, aylık paket bitse dahi ikiside olur ama 1 sene paket yüklenmese hiç biri olmaz

------

Bugün akşama kadar yokum dedim diye @xdragxx tatil yaptı galiba

Perşembe gününe bir sürprizimiz var. Yarın duyuru yapılır

Son düzenleme:
@Özgür 😡 dün söz verdin gelmedin 😡
Hep böyle olacaksa seni geri çıkaralım kutu açma listesinden