@Cervantes 50 tl kazanmışsın. İyiki önceden 25.000 kazanmıştın. Hayırlı olsun. 🙂
(@cehennet sana kutu önerdi mi 😊)
Teşekkür ederim. Evet tek tesellim önceden 25.000 kazanmış olmam.@Cervantes 50 tl kazanmışsın. İyiki önceden 25.000 kazanmıştın. Hayırlı olsun. 🙂
@Cervantes 50 tl kazanmışsın. İyiki önceden 25.000 kazanmıştın. Hayırlı olsun. 🙂
Teşekkür ederim. Evet tek tesellim önceden 25.000 kazanmış olmam.@cehennet kutu önerdi ve ilk kez yakmadı bir yarışmacının başını.
Yinede onun pek sağı solu belli olmuyor.@cehennet
Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.Yani faturasızPeki süresi kaç aydı? Örn;100 lira yükledin 3 ay kullandın günü doldu.Kartınızla görüşme yapabilmek için lütfen yükleme yapınız sesli uyarısı alıyor musun ? Gelen çağrılara yanıt verebiliyorsun ama sen çağrı bırakamıyorsun.
Herşey önceden ayarlanmış ve planlı bir şekilde ilerleyeceğiz
Evet her şey planlı sırada ben varım, sıranızı bekleyin lütfen.Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.
------
Aynen, senin için yeni bir versiyon daha hazırladıkEvet her şey planlı sırada ben varım, sıranızı bekleyin lütfen.
Ben 100 kez yarışsam yine de düşük bir miktar ile ayrılırım.Aynen, senin için yeni bir versiyon daha hazırladık@xdragxx
Bu kez sadece mavi alanlar yarışacak diye ayarlayacağızBen 100 kez yarışsam yine de düşük bir miktar ile ayrılırım.
Ee sen ne zaman yarışıyorsun?Bu kez sadece mavi alanlar yarışacak diye ayarlayacağızki sen nede olsa mavide aldın
Şimdilik Cuma, tabi vazgeçmezsemEe sen ne zaman yarışıyorsun?Kazandığın ödülden bir pay verirsin belki.
Seni gizli sabarist seni...Paket 1 ay geçerli ama tekrar yükleme işini diyorsan 1 sene yüklemezsen 12. aydan sonra sorun oluyor. 10. ay sana mesaj geliyor 2 ay içinde hattına para yükle diye. Toplam bir sene olup kapanacağı zamanda 2 hafta içinde yüklersen kartını kullanmaya devam edersin diyor ve 1 sene olunca ne ararsın ne aranırsın ama ek bir süre var. Para yüklediğin dakikada düzeliyor.
------
Yooo 'Master' degree dediğimi hatırlamıyorum o iş öyle kolay değildir... Sadece bizle takıla takıla hainlik öğrendiğinden bahsettim...Yoldaşım birtanesin en azından hainlik seviyemin "Master " degree olduğunu itiraf ettin.Bu da birşey...Mikasa'ya selam, hainliğe devam...
Eski kafayım benHerkesler anladı bir kalın kafalı @eskici anlamadı.
Yoo, aylık paket bitse dahi ikiside olur ama 1 sene paket yüklenmese hiç biri olmazSeni gizli sabarist seni...Paketin geçerli süresi dolduğunda sen arama yapamıyor ama gelen aramaları açabiliyorsun tamam
Ben 100 kez yarışsam yine de düşük bir miktar ile ayrılırım.
Geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?