@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.@cehennet @Veteran @Tolstoyevski @EmreCan @Sherlock konuda olan herkesten fikir alalım kritik yerdeyiz
@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.@cehennet @Veteran @Tolstoyevski @EmreCan @Sherlock konuda olan herkesten fikir alalım kritik yerdeyiz
Çok safsın @xdragxx@Gerekli24'ün kutusu çok tehlikeli duruyor, @Özgür beyciğim daha geçen yarışma 500.000 açmış sanırım @Dosi hanım öyle demişti.Üst üste benzer bir durum yaşanmaz herhalde.
İkidir kamu spotu bölümü yapıp bu yarışmaya denk gelmesi gibi tesadüf olduDeniz olsun @Özgür olsun yeni katıldılar ve mavi açmışlardı üst üste. Bu kez ne açarlar belirsiz
Bir kez yalnız kutu açan olmuştum o da kırmızıydı demek kiİlk yarışmaya baktım şimdi
Son 2'de 25.000 TL ve 150.000 TL varmış. 150.000 TL @Dosi'nin kutusundayken kendi kutuna gidip 25.000 TL ile ayrılmışsın @Cervantes
Buradan bir anlam çıkarma sadece dipnot
@12.Adam gelmiş ama o yine çok eskilerdeBaşka fikir belirtmek isteyen yoksa kararımı açıklıyorum.
Garibin yüzü güler mi?İlk yarışmaya baktım şimdi
Son 2'de 25.000 TL ve 150.000 TL varmış. 150.000 TL @Dosi'nin kutusundayken kendi kutuna gidip 25.000 TL ile ayrılmışsın @Cervantes
Buradan bir anlam çıkarma sadece dipnot
@xdragxx @Cervantes bakınUtanıp sildim mesajı.
Gerekli inceleme kutuya gitmeli
Öyle onda da açamamışsın zatenBir kez yalnız kutu açan olmuştum o da kırmızıydı demek ki
Cidden açma görevim olmamış 😱Öyle onda da açamamışsın zaten
İyi düşün başta neden Gerekli24'ün kutusunu aldığını falan.Garibin yüzü güler mi?Yine gülmeyecek ve 50 TL ile ayrılacağım
Seni açsa 125.000 TL fazla olacakmış...Cidden açma görevim olmamış 😱
Şimdi Gereki'nin kutusuna gitsin diyorsun yani son karar olarakYok o mesajı sildim.
Ben demiştim demek için demedim. Ben kutusu ile 8 numara arasında kalsi sandım ama kutusu yokmuş. Bilmiyordum.
Anladım. Sende Gerekli'ye güvendinYok o mesajı sildim.
Ben demiştim demek için demedim. Ben kutusu ile 8 numara arasında kalsi sandım ama kutusu yokmuş. Bilmiyordum.
Seni açsa 125.000 TL fazla olacakmış...
------
Şimdi Gereki'nin kutusuna gitsin diyorsun yani son karar olarak
Ben seçtiğim kutuda yüksek var gibi hissediyorumİyi düşün başta neden Gerekli24'ün kutusunu aldığını falan.
Özgür'ün kutusunu da düşün ve kararını ver acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?