Sen kendine dedinZaten geçen gün bana üstü kapalı şekilde salak da demişti öyle olsun.ss @Dosi
500 bin ve 40 bin gitti :S
Ben de beklemezdim ama maalesef...Dosi'den beklemem![]()
Sen de yok değilsin demedin ama.Sen kendine dedin
40.000 nedir kiSen kendine dedin
Afiyet olsun @Tolstoyevski@Tolstoyevski yemeğe geçti o yüzden ben devraldım![]()
Tamam sıradaki 19 Aserat olsun. Sarı gibi ama neyse
Bilemiyoruz artıkYa 1 dedim, 5 dedim 7 dedim hepsi mavi 😱 8i kendime aldım. Ozaman 6 da mavi 😱 @xdragxx eğer 6 mavi çıkarsa 8 kırmızı olabilir@Tolstoyevski
Gidip hep mavi düşünmüşüm![]()
Sen Cemile ben Bihter Ziyagil Firdevs Yöreoğlu'nun kızıyım haddini bil !Cemile olduğunu biliyordum![]()
Sarı olduğunu bildin helal olsun @Aserat kutusunda 25.000 TL vardı. @Cervantes yine güzel bir öneride bulundu benceYa 1 dedim, 5 dedim 7 dedim hepsi mavi 😱 8i kendime aldım. Ozaman 6 da mavi 😱 @xdragxx eğer 6 mavi çıkarsa 8 kırmızı olabilir@Tolstoyevski
Gidip hep mavi düşünmüşüm
------
Tamam sıradaki 19 Aserat olsun. Sarı gibi ama neyseson kararım @Aserat @Cervantes
Haftalardır çok iyi rakamlar açıyorum yarışmanın güvenli limanı benim.Sarı olduğunu bildin helal olsun @Aserat kutusunda 25.000 TL vardı. @Cervantes yine güzel bir öneride bulundu bence
Hamdi Bey'in teklifi öncesi son 2 kutu.
Mantık değilde hiss diyelim. Erinç'in kutusu kırmızı hissettim ama bile bile açtım. Nedense aynısını @bazinga 'nın kutusu içinde hissediyorumBilemiyoruz artıkKafandaki soru işaretini atmak için 6 diyebilirsin o zaman
Ama bu mantık çok sağlam bir mantık da olmayabilir malum robot..
Yok artık bak sarı dedim sarı çıktıSarı olduğunu bildin helal olsun @Aserat kutusunda 25.000 TL vardı. @Cervantes yine güzel bir öneride bulundu bence
Hamdi Bey'in teklifi öncesi son 2 kutu.
Artık bunu yarın göreceğiz dosiciğimMantık değilde hiss diyelim. Erinç'in kutusu kırmızı hissettim ama bile bile açtım. Nedense aynısını @bazinga 'nın kutusu içinde hissediyorum
Hadi inşallah. Bugün hislerin doğru çıkıyor, kutunda da kırmızı vardır umarım.Mantık değilde hiss diyelim. Erinç'in kutusu kırmızı hissettim ama bile bile açtım. Nedense aynısını @bazinga 'nın kutusu içinde hissediyorum
------
Yok artık bak sarı dedim sarı çıktı
Son kararın mı peki