Üzüldüm. Benim kutum açılmadı sanırım ama hiçbir şey hissetmiyorum.
Üzüldüm. Benim kutum açılmadı sanırım ama hiçbir şey hissetmiyorum.
Günahınızı almışım kusura bakın adım listedeymiş zaten  @Dosi @TolstoyevskiListe işleriyle @Dosi uğraşıyor cevap versin
Aç 5 numara son kararım fazla bekletmeyelim5 numara bir yerden tanıdık geliyor... Bakalım yerimiz dolacak mı...
Sen değiş kimi atacam şimdi
Sarı çıkmıştı ama 0 kırmızı. Tabii buna göre bu sefer kutuma kırmızı koyulduysa bilemem.1-2 kez çıkmıştı sanki
Rica ederim hep günahı al böyle zira ayıptır söylemesi biraz günah defterim kabardı da ne kadar azalırsa o kadar iyidirGünahınızı almışım kusura bakın adım listedeymiş zaten  @Dosi @Tolstoyevski
Varmış zatenSen değiş kimi atacam şimdi
Slk msn CemileBen öyle istedim çünkü.
@Dosi seni düşünmedi bileSarı çıkmıştı ama 0 kırmızı. Tabii buna göre bu sefer kutuma kırmızı koyulduysa bilemem.
Benim duyumlarıma göre senin kırmızı halı istemen @serhatt 'ı kızdırmış ve ayağını kaydırmış. Kırmızı halı sadece bana serilebilir demiş.
Kızçem dışarı çıkıcam ben olmaz
Benim günahlarım bana yeter de artar Allah hepimizi affetsin kimsenin günahına ihtiyacım yok tşkRica ederim hep günahı al böyle zira ayıptır söylemesi biraz günah defterim kabardı da ne kadar azalırsa o kadar iyidir
Seni açtık zaten....Kızçem dışarı çıkıcam ben olmaz
Dosi'den beklememZaten geçen gün bana üstü kapalı şekilde salak da demişti öyle olsun.ss @Dosi
Slk msn Cemile