Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Bunu en iyi senin bilmen lazım yine çok tuhaf bir kura çekimi oldu
Ozaman biz isimlerin sıralamasını değiştirmiştik. Bu kez benzer olduğu için belki yine aynı oldu
7 numara ve 5 numara da yakın hisettiğim numaralar

Reactions: xdragxx
İlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence.
Malum karar değiştirmenin sonu hep hüsran oldu bu zamana kadar.
Her şey iyi olacak, iyi düşünelim.

Reactions: Dosi
Bir yandanhep düşük giden @bazinga ve @Angelica bu kez çok yüksektir deyip sonlara bırakasımda var. Yani her ihtimal var

İlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence.
Malum karar değiştirmenin sonu hep hüsran oldu bu zamana kadar.
Her şey iyi olacak, iyi düşünelim.
Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsam
bu saydıklarımda 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır

------

istesenizde gitmem valla

Bi namaz kılıp geleyim ben ozaman 😁
Allah kabul etsin

Eeee yavaştan başlayalım o zaman 18.00'a geldik
@Tolstoyevski
@Dosi öncelikle kutusunu seçsin bakalım ama gidişata göre kutusuz da devam edip ilk turdan sonra seçebilir mi acaba

Reactions: Dosi and xdragxx
Ay alınmış hasbam.
Ben bugün yokum maalesef.

Şuan burdasın ve başladık. Kutunda ne hissediyorsun

------

Yok birşey demen gerek
Öncelikle Dosi hanımdan kendisini kısaca tanıtmasını istiyoruz... Ne yer ne içer, pek o ayrıntılara girmesine gerek yok ama kısaca tanıtsın bakalım

Neyse sunucunun bana söyleyeceği yok ben yazayım:
Merhabalar ben Dosi, Zey TV'nin sahibiyim. Gariban kendi halinde takılan biri iken birden bire bir kanal sahibi olup eğlenceli programları yapayım dedim ama ilk ayda köşeyi döndük
Yarışmada kazanacağım 50 bin ve üzeri paraları yarışmacı arkadaşlar ile paylaşacağım.

Olabilir ama ben genelde mavi açıyorum ama bugün bir değişiklik olmuş olabilir.

Sabırsız gibisiniz de bir tık

Konuk sunucudan daha hızlı çıktı yarışmacı adayımız

Reactions: Cervantes and Dosi