Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Ozaman biz isimlerin sıralamasını değiştirmiştik. Bu kez benzer olduğu için belki yine aynı olduBunu en iyi senin bilmen lazım yine çok tuhaf bir kura çekimi oldu
Artık yarışma başlayınca Tolsto ile konuşursunuz bu konuyuOzaman biz isimlerin sıralamasını değiştirmiştik. Bu kez benzer olduğu için belki yine aynı oldu7 numara ve 5 numara da yakın hisettiğim numaralar
İlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence.@Cervantes çok heyecanlıyım. En başından hep @Gerekli24 ve @BARON男爵 'un kutusundan birini seçip diğeri ile sona kalayım demiştim ama sen yarışırken herşey alt üst olduplanlar bozdu. Çok kararsızım. Tersini mi yapsam acaba. Yada yeni isimlerden mi alsam
istesenizde gitmem vallaSeni zamanı gelince tekrar yarıştıracağız. Bu kez sen bin almadan yollamam seni
Bi namaz kılıp geleyim ben ozaman 😁
Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsamİlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence.Malum karar değiştirmenin sonu hep hüsran oldu bu zamana kadar.Her şey iyi olacak, iyi düşünelim.
Allah kabul etsinistesenizde gitmem valla
Bi namaz kılıp geleyim ben ozaman 😁
Bir yandanhep düşük giden @bazinga ve @Angelica bu kez çok yüksektir deyip sonlara bırakasımda var. Yani her ihtimal var
Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsambu saydıkları da 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır
------
Allah kabul etsin
@Dosi öncelikle kutusunu seçsin bakalım ama gidişata göre kutusuz da devam edip ilk turdan sonra seçebilir mi acabaEeee yavaştan başlayalım o zaman 18.00'a geldik@Tolstoyevski
Ay alınmış hasbam.Yok yarıda kalacak bu, yarın devamında öğreniriz ne kadar alacağımı
------
Daha kura bile çekilmemiş. Tamam ilk senin kutuyu açarım. Demek ki 1 TL :
------
Sen başlattım, malamat oldu vs birşey dedin diyebizimde keyfimizden değil
------
Twitter'da milette 18 gibi olun diyeyim bari
Neiin kurallara aykırı@Dosi öncelikle kutusunu seçsin bakalım ama gidişata göre kutusuz da devam edip ilk turdan sonra seçebilir mi acaba
Yok önce başka bir şey diyordunuz@Dosi öncelikle kutusunu seçsin bakalım ama gidişata göre kutusuz da devam edip ilk turdan sonra seçebilir mi acaba
Şuan burdasın ve başladık. Kutunda ne hissediyorsunAy alınmış hasbam.Ben bugün yokum maalesef.
Yok birşey demen gerekTamamdır kutunu seçtiğin an başlarız o halde@xdragxx
Adın bata.
Mavi.Şuan burdasın ve başladık. Kutunda ne hissediyorsun
------
Yok birşey demen gerek
Öncelikle Dosi hanımdan kendisini kısaca tanıtmasını istiyoruz... Ne yer ne içer, pek o ayrıntılara girmesine gerek yok ama kısaca tanıtsın bakalımŞuan burdasın ve başladık. Kutunda ne hissediyorsun
------
Yok birşey demen gerek
Olabilir ama ben genelde mavi açıyorum ama bugün bir değişiklik olmuş olabilir.Bir yandanhep düşük giden @bazinga ve @Angelica bu kez çok yüksektir deyip sonlara bırakasımda var. Yani her ihtimal var
Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsambu saydıklarımda 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır
------
Allah kabul etsin
Sabırsız gibisiniz de bir tıkNeyse sunucunun bana söyleyeceği yok ben yazayım:
Merhabalar ben Dosi, Zey TV'nin sahibiyim. Gariban kendi halinde takılan biri iken birden bire bir kanal sahibi olup eğlenceli programları yapayım dedim ama ilk ayda köşeyi döndükYarışmada kazanacağım 50 bin ve üzeri paraları yarışmacı arkadaşlar ile paylaşacağım.
Konuk sunucudan daha hızlı çıktı yarışmacı adayımızNeyse sunucunun bana söyleyeceği yok ben yazayım:
Merhabalar ben Dosi, Zey TV'nin sahibiyim. Gariban kendi halinde takılan biri iken birden bire bir kanal sahibi olup eğlenceli programları yapayım dedim ama ilk ayda köşeyi döndükYarışmada kazanacağım 50 bin ve üzeri paraları yarışmacı arkadaşlar ile paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?