Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
@Cervantes çok heyecanlıyım. En başından hep @Gerekli24 ve @BARON男爵 'un kutusundan birini seçip diğeri ile sona kalayım demiştim ama sen yarışırken herşey alt üst oldu :A planlar bozdu. Çok kararsızım. Tersini mi yapsam acaba. Yada yeni isimlerden mi alsam :A
İlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence. :A Malum karar değiştirmenin sonu hep hüsran oldu bu zamana kadar. :A Her şey iyi olacak, iyi düşünelim. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir yandanhep düşük giden @bazinga ve @Angelica bu kez çok yüksektir deyip sonlara bırakasımda var. Yani her ihtimal var :F
İlk almak istediğin kutu hangisi ise hiç kararını değiştirmeden direk onu al bence. :A Malum karar değiştirmenin sonu hep hüsran oldu bu zamana kadar. :A Her şey iyi olacak, iyi düşünelim. :Z
Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsam :A bu saydıklarımda 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır :T:
------

istesenizde gitmem valla

Bi namaz kılıp geleyim ben ozaman 😁
Allah kabul etsin :bhr:

Bir yandanhep düşük giden @bazinga ve @Angelica bu kez çok yüksektir deyip sonlara bırakasımda var. Yani her ihtimal var :F

Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsam :A bu saydıkları da 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır :T:
------

Eeee yavaştan başlayalım o zaman 18.00'a geldik :A @Tolstoyevski
@Dosi öncelikle kutusunu seçsin bakalım ama gidişata göre kutusuz da devam edip ilk turdan sonra seçebilir mi acaba :bilmem: :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and xdragxx
Yok yarıda kalacak bu, yarın devamında öğreniriz ne kadar alacağımı :A
------

Daha kura bile çekilmemiş. Tamam ilk senin kutuyu açarım. Demek ki 1 TL :
------

Sen başlattım, malamat oldu vs birşey dedin diye :A bizimde keyfimizden değil
------

Twitter'da milette 18 gibi olun diyeyim bari :F
Ay alınmış hasbam. :A Ben bugün yokum maalesef. :A

• Güldürdün
Şuan burdasın ve başladık. Kutunda ne hissediyorsun :A
------

Yok birşey demen gerek :F
Öncelikle Dosi hanımdan kendisini kısaca tanıtmasını istiyoruz... Ne yer ne içer, pek o ayrıntılara girmesine gerek yok ama kısaca tanıtsın bakalım :A

Neyse sunucunun bana söyleyeceği yok ben yazayım:
Merhabalar ben Dosi, Zey TV'nin sahibiyim. Gariban kendi halinde takılan biri iken birden bire bir kanal sahibi olup eğlenceli programları yapayım dedim ama ilk ayda köşeyi döndük :A Yarışmada kazanacağım 50 bin ve üzeri paraları yarışmacı arkadaşlar ile paylaşacağım.

Henüz onu düşünmedim ama ilk kez katılırken 1 numara benimdi yani senin numaran. Acaba onu mu alsam :A bu saydıklarımda 500.000 varsa veya tam tersi ise şuan @Tolstoyevski ve @xdragxx gülüyorlardır :T:
------

Olabilir ama ben genelde mavi açıyorum ama bugün bir değişiklik olmuş olabilir. :A

• Güldürdün
Merhabalar ben Dosi, Zey TV'nin sahibiyim. Gariban kendi halinde takılan biri iken birden bire bir kanal sahibi olup eğlenceli programları yapayım dedim ama ilk ayda köşeyi döndük :A Yarışmada kazanacağım 50 bin ve üzeri paraları yarışmacı arkadaşlar ile paylaşacağım.
Sabırsız gibisiniz de bir tık :A

• Güldürdün
Konuk sunucudan daha hızlı çıktı yarışmacı adayımız :bilmem: :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi