Yapıyoruz zaten deyince şaşırdım. İlk sayfa da görmemiştim çünkü geçen bölümün sonuçlarında. Yarışmaya hızlı başladım.
------
Gerçekten 2 sunucu gerekliymiş
Ben onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artıkYapıyoruz zaten deyince şaşırdım. İlk sayfa da görmemiştim çünkü geçen bölümün sonuçlarında. Yarışmaya hızlı başladım.
------
Gerçekten 2 sunucu gerekliymiş@xdragxx
Doğru günde geldinGerçekten 2 sunucu gerekliymiş@xdragxx
Allah'tan bir tane eksik buldun heBen onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artık@Cervantes
Geçen programda da buldumya bana teşekkür ettinAllah'tan bir tane eksik buldun he
Ben onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artık@Cervantes
------
Doğru günde geldin
İlk teklife evet dersin o zaman
Belki kutundadır. Başla hele
Konudan öğrenmesini isterdim de, buradan öğrense de olur.Burda laflarsınız. Şimdi öğrenmiş olur
Hiç hevesin yok gibi yarışmaya
Golü herzaman atıyorum ama fazla gole hayır dememGaliba gol atma fırsatı verdim sana. Tatlı bir atışmanız var. Hoşuma gitti. Kolay gelsin.@xdragxx
Görülmüştür benceKonudan öğrenmesini isterdim de, buradan öğrense de olur.
@12.Adam ile başlamak istedim demek ki. Kendisi geçen sefer düşük olmasına rağmen yarışmacıyı şaşırtıp yakmıştı
Gerçi arada konuşuyoruz zaten, burada görse de olur, görmese de.Görülmüştür bencekaçırmaz
kafam karıştırdın@12.Adam ile başlamak istedim demek ki. Kendisi geçen sefer düşük olmasına rağmen yarışmacıyı şaşırtıp yakmıştıson kararın mı?
Ne bu havalar ozamanGerçi arada konuşuyoruz zaten, burada görse de olur, görmese de.
Direk aç kurtul yani. Onu sonraya bırakan pişman oluyorkafam karıştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?