Yapıyoruz zaten deyince şaşırdım. İlk sayfa da görmemiştim çünkü geçen bölümün sonuçlarında. Yarışmaya hızlı başladım.
------
Gerçekten 2 sunucu gerekliymiş
Ben onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artıkYapıyoruz zaten deyince şaşırdım. İlk sayfa da görmemiştim çünkü geçen bölümün sonuçlarında. Yarışmaya hızlı başladım.
------
Gerçekten 2 sunucu gerekliymiş@xdragxx
Doğru günde geldinGerçekten 2 sunucu gerekliymiş@xdragxx
Allah'tan bir tane eksik buldun heBen onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artık@Cervantes
Geçen programda da buldumya bana teşekkür ettinAllah'tan bir tane eksik buldun he![]()
Ben onun eksiklerini kapamak için devreye giriyorum. Alıştım artık@Cervantes
------
Doğru günde geldin![]()
İlk teklife evet dersin o zaman
Belki kutundadır. Başla hele
Konudan öğrenmesini isterdim de, buradan öğrense de olur.Burda laflarsınız. Şimdi öğrenmiş olur![]()
Hiç hevesin yok gibi yarışmaya
Golü herzaman atıyorum ama fazla gole hayır dememGaliba gol atma fırsatı verdim sana. Tatlı bir atışmanız var. Hoşuma gitti. Kolay gelsin.@xdragxx
Görülmüştür benceKonudan öğrenmesini isterdim de, buradan öğrense de olur.![]()
@12.Adam ile başlamak istedim demek ki. Kendisi geçen sefer düşük olmasına rağmen yarışmacıyı şaşırtıp yakmıştı
Gerçi arada konuşuyoruz zaten, burada görse de olur, görmese de.Görülmüştür bencekaçırmaz
![]()
kafam karıştırdın@12.Adam ile başlamak istedim demek ki. Kendisi geçen sefer düşük olmasına rağmen yarışmacıyı şaşırtıp yakmıştıson kararın mı?
Ne bu havalar ozamanGerçi arada konuşuyoruz zaten, burada görse de olur, görmese de.![]()
Direk aç kurtul yani. Onu sonraya bırakan pişman oluyorkafam karıştırdın![]()