Nasıl istiyorsanisim filan mı o açıdan mı
Nasıl istiyorsanisim filan mı o açıdan mı
Ha tamam onu @xdragxx eklesin olmadı. Ben aynı anda bir kaç şeyi yapmakta zorşanırım. Yada @xdragxx sen isimlerin yanına açtıkları para miktarını yaz ben de para değerini sileyim?Ben anlatamadım belki de.
Mesela 3 dedi. 3'de 500 bin varsa 4'de olma ihtimali düşük. Son 5 kutu kaldığında 4'ü daha kolay açar. Hangi kutuda kac var hepsini aklında tutamaz. Yarışmacıya kolaylık olsun diye dedim. Umarım anlatabildim.
1 açılmadı
2 açılmadı
3 500 bin
4 açılmadı
5 100 bin
6 1 TL
Gibi açıldıkça yazılabilir ilk mesaja.
İlk mesaja gerekli düzenlemeler yapılıyor zaten sıkıntı yok
Yok ya görüşünüz varsa söyleyin tabiiHadi yaa. Bende dahi gibi anlatıyorum.
Neyse ben seyirci kalmaya devam edeyim. Bilmiyordum.
Adım turkuazz şu kadar para almak istiyorum vs vsisim filan mı o açıdan mı
Hadi yaa. Bende dahi gibi anlatıyorum.
Neyse ben seyirci kalmaya devam edeyim. Bilmiyordum.
Farklı şeyi dedi aslındaYok ya görüşünüz varsa söyleyin tabiiBelki bizim de gözümüzden kaçan bir şey vardır
1.açılan kutuda şu kadar değer çıktı tarzı ekleme mi diyorsunuzFarklı şeyi dedi aslında
İşaret değil direk kaç para açıldı onu ekleSen sun ben yaparım onları
Para değerlerini silerim. Açılan kişilere de işaret koyarım.
Onu istiyor ama1.açılan kutuda şu kadar değer çıktı tarzı ekleme mi diyorsunuzBizim yaptığımız şeyle aynı kapıya çıkıyor gibi o
Yok ya görüşünüz varsa söyleyin tabiiBelki bizim de gözümüzden kaçan bir şey vardır
ismim Mehmet zaten daha önce forum biliyordu aslındaKendimi kısaca tanıt sonra başlayalım
Yaptığım şey daha farklıydı senin önerini uygularız bundan sonraTeşekkürler. Fikirlere önem veren yöneticiyi severim.
Yapıyormuş zaten öyle dedi. Kolay gelsin. Kutumu açmayı merakla bekliyorum.
NihayetŞimdi anladım tam olarak mantığı tamam mantıklı @cehennet
Evet ilk kutu ile başlayabiliriz. Destekçin @Angelica nerde kaldıismim Mehmet zaten daha önce forum biliyordu aslındaonun dışında kitap.dizi.film fırsatını buldukça bakıyorum.malum şu sıralar yaz fazla sıcak havalar.nota çalışıyorum bazen.bağlama gitar çalıyorum fırsatını buldukça
para miktarını da daha önce açıklamıştım 500 binde gözüm yok Hamdi bey alsınAdım turkuazz şu kadar para almak istiyorum vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?