Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Ben anlatamadım belki de.:D

Mesela 3 dedi. 3'de 500 bin varsa 4'de olma ihtimali düşük. Son 5 kutu kaldığında 4'ü daha kolay açar. Hangi kutuda kac var hepsini aklında tutamaz. Yarışmacıya kolaylık olsun diye dedim. Umarım anlatabildim.:D

1 açılmadı
2 açılmadı
3 500 bin
4 açılmadı
5 100 bin
6 1 TL

Gibi açıldıkça yazılabilir ilk mesaja.
Ha tamam onu @xdragxx eklesin olmadı. Ben aynı anda bir kaç şeyi yapmakta zorşanırım. Yada @xdragxx sen isimlerin yanına açtıkları para miktarını yaz ben de para değerini sileyim?

Ha tamam onu @xdragxx eklesin olmadı. Ben aynı anda bir kaç şeyi yapmakta zorşanırım. Yada @xdragxx sen isimlerin yanına açtıkları para miktarını yaz ben de para değerini sileyim?
Sen sun ben yaparım onları :A
Para değerlerini silerim. Açılan kişilere de işaret koyarım.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen sun ben yaparım onları :A
Para değerlerini silerim. Açılan kişilere de işaret koyarım.
İşaret değil direk kaç para açıldı onu ekle :A böylelikle @cehennet 'in dediği gibi yarılmacı misak 3 numarada 500 çıkınca belki 4ü hemen açmak istemez. Biraz taktik ve fikir olarak :A
------

1.açılan kutuda şu kadar değer çıktı tarzı ekleme mi diyorsunuz :A Bizim yaptığımız şeyle aynı kapıya çıkıyor gibi o :A
Onu istiyor ama :A

İşaret değil direk kaç para açıldı onu ekle :A böylelikle @cehennet 'in dediği gibi yarılmacı misak 3 numarada 500 çıkınca belki 4ü hemen açmak istemez. Biraz taktik ve fikir olarak :A
Heeeee :A @cehennet evet güzel fikirmiş anlamadım ben nedense :A Tamam öyle yaparız bundan sonra :A

• Güldürdün
Yok ya görüşünüz varsa söyleyin tabii :A Belki bizim de gözümüzden kaçan bir şey vardır :A

Teşekkürler. Fikirlere önem veren yöneticiyi severim.:A

Yapıyormuş zaten öyle dedi. Kolay gelsin. Kutumu açmayı merakla bekliyorum.:Z

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kendimi kısaca tanıt sonra başlayalım :A
ismim Mehmet zaten daha önce forum biliyordu aslında :A onun dışında kitap.dizi.film fırsatını buldukça bakıyorum.malum şu sıralar yaz fazla sıcak havalar.nota çalışıyorum bazen.bağlama gitar çalıyorum fırsatını buldukça

• Harika
ismim Mehmet zaten daha önce forum biliyordu aslında :A onun dışında kitap.dizi.film fırsatını buldukça bakıyorum.malum şu sıralar yaz fazla sıcak havalar.nota çalışıyorum bazen.bağlama gitar çalıyorum fırsatını buldukça
Evet ilk kutu ile başlayabiliriz. Destekçin @Angelica nerde kaldı :A

• Beğendim
Reactions: Angelica