Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Kutuyu ben açmayacağım o zaman. Bu beni üzer.
Kutumda kaç para var onu bilecekmiyim peki.

Reactions: Dosi
En popüler olanlar sezonlarca sürmüş bölüm süreleri kısa olsa da.
İzlemeyi gözüm almıyor.
Nasıl türleri seviyorsun puanları iyi olan ve kısa sürenleri söyle önerelim

Misal git Sadakatsiz orjinaline bak

Reactions: serhatt
Nasıl türleri seviyorsun puanları iyi olan ve kısa sürenleri söyle önerelim

Misal git Sadakatsiz orjinaline bak
Entrika, dram.

Sen bana senin izlediklerinden, popüler olanlardan, sevdiklerinden güzel bir liste yapsan.
Acele etmene de gerek yok Eylül itibariyle izlemeye başlarım zaten.

Kutuyu ben açmayacağım o zaman. Bu beni üzer.
Kutumda kaç para var onu bilecekmiyim peki.
Ama sende mavi varsa seviniyor yarışmacılar.
Yok miktarı siz bilmiyorsunuz. @Turkuazz sormuştu bir kaç soru kısaca özet geçeyim. Herkesi etiket edeyim.
Şimdi kutu değer parası böyle:
1
2
10
25
50
100
200
300
400
500
750
1.000
5.000
10.000
25.000
40.000
50.000
100.000
150.000
200.000
250.000
500.000
500.000
500.000
Ve yarışmacıların sıralamalarıda belli. Sabit aynı numaraya sahipsiniz. Ben en son kura çektim ve her bölüm farklı eşleşme oluyor. Yarıştığınız zaman ve kutu numaraları söylendikçe listeye bakıyorum misal sen 2 numaralı @serhatt diyorsun ve bende sonra listeye bakıyorum 2 numara kaç değer var bakıyorum, sen son kararım dediğin an açıklıyorum.
Hatta geçen hafta @phoebebuffay yarışırken yapılan Kuranın SS'sini atayım:
9 numaralı @Turkuazz 'ın kutusuna 40.000 denk gelmişti. Daha yarışmacı kuradan çıkmadan bu miktarlar belirleniyor. Sonra kurada kim çıkarsa o yarışıyor. Son 2 kutu kalınca kendi kutun değilde kalan kutuyu kendin için alabiliyorsun. Önümüzdeki son 3 bölüm paralar ve kutu eşleşmesi önden çekildi. Yarışmacı kurası ise zamanı gelinince çekiliyor.

@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies

Anladım. Güzel açıklamışsın. Teşekkürler bu akşam burada olacağım

Anladım. Güzel açıklamışsın. Teşekkürler bu akşam burada olacağım
Hatta söyle yapayım, madem geleceksin kaç gündür forumda olmayan kişiyi yedeklere alıp sana onun kutu numarasını vereyim.
23 numaraya ekleyeceğim seni istiyorsan?

Reactions: cehennet
3.Sezonu Ferhunde-Levent ilişkisi götürüyordu.
İlk 2 sezonun tadı diğer sezonlarda yok evet ama yine de bozdu denilecek kıvama gelmedi bence, sadece bir süre sonra senaryo döngüye girdi biraz. Bir de Şevket'in değişmesi çok kötü oldu.

Evet uzun ama sen kısa sürede bitirirsin, baksana Yaprak Dökümü'nü bile tekrar izlemene ragmen birkaç günde kaç bölüm izlemişsin.
Lost izleyebilirsin çok sürükleyici.

Reactions: serhatt
Aramıza tekrardan hoş geldin

Bu yaz bol etkinlikler olacak. Bu vesile ile aktifliğinde artar umarım. Yeni isimleri görmek bizi herzaman sevindiriyor.

Umarım öyle olur. İlgimi çeken etkinliğe katılırım. En kötü ihtimalle bir köşesinden tutarım.

MS'de olacakmısın peki? Sen kaçırmazsın onu normalde

Ben bir işe girmeden aktifliğim azalmaz
sağa sola başvurdum bakalım ne olacak
çok istekli değilim ama mecburuz. Pandemi etkiledi
Başta yok dedim girmediğim için ama belki jüri olurum.

Ben full dizi film izliyorum ya buralardan uzaklaşıp.

sorma odaklanmaya çalışıyorum