Yaaaaaaaaaa
55 bin teklif etmiş burada da yuh artık ortada 500 bin var
Hamdi'yi yine biz adam yaptık bak sen de gör @Dosi
Yaaaaaaaaaa
Fazla mal göz çıkarmaz@Dosi ye yeteri kadar para kazandırıyorum zaten fazlasına gerek yok.
------
İnsan utanır biraz bu söylediğin yalanlara kendin inanıyor musun acaba?
Hamdi Bey'den size selam getirdim. Bana cimri diyorlar da eskiden 5 TL ile 500.000 TL kaldığı zaman 144.000 TL öneriyordum bunlara yaranamıyoruz diyor...
Dakika 22.10
Dün böyle bir olay yaşasak büyük şok olacakmış bu arada.. @Dosi
26.35
Ciden baya insaflı davranıyor bu sene ve tabi bunda bizim etkenimiz fazlaYaaaaaaaaaa
Hamdi'yi yine biz adam yaptık bak sen de gör @Dosiİşte orada 10 TL olunca parasız gitme ihtimali olunca Hamdi acımaz...
Öyle maalesef daha ne yapmamız lazımFazla mal göz çıkarmaz
İlerde seni değerlendiririz belki bakalım
------
Ciden baya insaflı davranıyor bu sene ve tabi bunda bizim etkenimiz fazla
İşte yarışmacılar 'yok siz cimrisiniz' demesinbiz yarışmacılar çok para kazanınca seviniyoruz. Böyle insaflı halktan sunucu bulmuşlar, kıymet bilsinler
Daha fazla şöhretimi sömürmenize izin vermeyeceğim.Fazla mal göz çıkarmaz
İlerde seni değerlendiririz belki bakalım
------
Ciden baya insaflı davranıyor bu sene ve tabi bunda bizim etkenimiz fazla
İşte yarışmacılar 'yok siz cimrisiniz' demesinbiz yarışmacılar çok para kazanınca seviniyoruz. Böyle insaflı halktan sunucu bulmuşlar, kıymet bilsinler
İlk kez 500 bin verdik onda bile laf işittikÖyle maalesef daha ne yapmamız lazım
Yüz verdik diye hemen havalandın. Daha 2 gün önce farklı konuşuyordunDaha fazla şöhretimi sömürmenize izin vermeyeceğim.
Giden gider yapacak bir şey yok biz kendi kendimize yeterizİlk kez 500 bin verdik onda bile laf işittik
Yüz verdik diye hemen havalandın. Daha 2 gün önce farklı konuşuyordun
@xemrexxx 'i alırız bizde
Nezaketten öyle yazıyorum yoksa bizim kendi ışığımız yeterGiden gider yapacak bir şey yok biz kendi kendimize yeteriz
Giden gider yapacak bir şey yok biz kendi kendimize yeteriz
Bana kimsenin yüz vermesine gerek yok star ışığımla her yeri aydınlatmaya devam ediyorum.Nezaketten öyle yazıyorum yoksa bizim kendi ışığımız yeter
İsveç'te yetişiyor mu? Gerçi ithaldir muhtemelen.Evet kanalımızın logosu olan 🍒'ı sizin için topladım.
Herkese bir kavanoz ayırdım kendi ellerimle topladım
Afiyet olsun...
Ekli dosyayı görüntüle 105112
Topladım diyorum aloooİsveç'te yetişiyor mu? Gerçi ithaldir muhtemelen.
Evet kanalımızın logosu olan 🍒'ı sizin için topladım.
Afiyet olsun...
Evet kanalımızın logosu olan 🍒'ı sizin için topladım.
Afiyet olsun...
Ben bir siteden aldığını düşünmüştüm oysa, tamam yetişiyormuş. İsveç Kirazi diye de bir şey varmış, şimdi gördüm.Topladım diyorum aloooetraf vişne kiraz elma fındık ağaçları ile dolu
Arada foto atıp duruyorum. Biraz profilimde dolan
Profilde de geçen vişne paylaştımHarika gözüküyor. Vişne ile kirazı hep karıştırırım. Vişne sandım ilk başta.
Aklımda farklı bir şey var @TolstoyevskiBen bir siteden aldığını düşünmüştüm oysa, tamam yetişiyormuş. İsveç Kirazi diye de bir şey varmış, şimdi gördüm.
Sen "Konu Dışı" bölümüne "İsveç'ten Fotoğraflar" diye bir konu açsana. Çektiğin fotoğrafları yüklersin. Bence güzel fikir.
Aynen, şimdi gördüm, paylaşıyormuşsun ama bence konuda paylaşman daha iyi olur. Çok büyük görüntüler var ve profiline daha iyi gider. Fotoğrafa "Dosi" diye yazıp paylaşırsın. Hatta "kendi çektiğiniz fotoğraflar" diye bir konu açayım, oradan da paylaşılabilir.Profilde de geçen vişne paylaştımonlar küçük ve ekşiBu kirazlar aşırı büyük ve tadı çok güzel.
------
Aklımda farklı bir şey var @Tolstoyevski
İnstafavori konusu var burada. Zamanında dosya yüklemek yoktu. Sitelerden yükleyip atmıştım. Hepsi uçmuş. Şuan arada profilde paylaşıyorum.
Profilde de geçen vişne paylaştımonlar küçük ve ekşiBu kirazlar aşırı büyük ve tadı çok güzel.
------
Aklımda farklı bir şey var @Tolstoyevski
İnstafavori konusu var burada. Zamanında dosya yüklemek yoktu. Sitelerden yükleyip atmıştım. Hepsi uçmuş. Şuan arada profilde paylaşıyorum.
İnstafavori zaten üyelerin kendi çektikleri fotoları paylaştığı yer. Profilim herkese açık değil. Herkes paylaşımlarımı görsün istemiyorumAynen, şimdi gördüm, paylaşıyormuşsun ama bence konuda paylaşman daha iyi olur. Çok büyük görüntüler var ve profiline daha iyi gider. Fotoğrafa "Dosi" diye yazıp paylaşırsın. Hatta "kendi çektiğiniz fotoğraflar" diye bir konu açayım, oradan da paylaşılabilir.
Profil de olur tabii, sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?