Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Yoo nerede birbirimize düştük ki

Bu formatta kimse beni şutlayamasss. Format sahibine her zaman saygı vardır @Dosi'de

Yoo nerede birbirimize düştük ki

Bu formatta kimse beni şutlayamasss. Format sahibine her zaman saygı vardır @Dosi'de
Bilmiyorum yorumlara bakamadım, kaos çıkmış gibi geldi. Bunlar daha başlangıç gibi duruyor. @cehennet sizi birbirinize düşürüp aranızı açar söyleyim, dikkatli ol.

Zaten kendisini de Monica'ya benzetiyorlarmış, gerisini sen düşün...

Kendinle karıştırdın galiba
@cehennet

@xdragxx ile aramız bozulmaz. Heves etmeyin
bu programda sonuna kadar olmaya devam edecek

------

Para ile yolsuzluklarınızı örtemez, beni satın alamazsınız.
Peki para yok sana

Monica'dan korkmuyorum sadece sevmiyorum

------

@cehennet'in avatarını kıskanmış bence @phoebebuffay ...

"
" Bu emoji olunca ciddiye almıyoruz demiştiniz. Bu sefer emohi yok. Ciddiye mi almam gerekiyor şuan. 2 saat önce Monica hakkında konuşup konuyu kapatmıştık. @Cervantes şaka yollu yazmıştı ama senin verdiğin tepki iyi olmamış. Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Bir çok kişiyi hala tanımıyorum ve bu şekilde anılmak istemem.

Reactions: phoebebuffay
Kendinle karıştırdın galiba
@cehennet

@xdragxx ile aramız bozulmaz. Heves etmeyin
bu programda sonuna kadar olmaya devam edecek

------

Peki para yok sana
Ben kavgacı biri miyim? 😱 Etkinlikler sayesinde şu son 1 haftada çenem açıldı, normalde pek konuşmuyorum bile...

Ben ikinizin arasını bozmayı heves etmiyorum ki. İsmi lazım değil, başkaları ediyor.

Üç nokta koyuyorsam ciddi değilimdir demektir. Yazdıklarımdan ciddi olmadığım anlaşılıyor aslında, anlaşılmıyor mu?

Üç nokta koyuyorsam ciddi değilimdir demektir. Yazdıklarımdan ciddi olmadığım anlaşılıyor aslında, anlaşılmıyor mu?

Yine üç noktaya geri döndük. Kavrayamıyorum hala yorumların. Neyse şaka diye diye yerin dibine gömmeye devam et sen...

@MEnes Üç noktanın sırrı bumuydu

En başında başlatan sendin. Önce beni xdragxx e karşı doldurmaya çalıştın, sonra yarıştığın gün xdragxx sunması gerekirken önemli bir telefon görüşmesi geldi ona ve benden rica etti sun diye. Bende tamam dedim. 1 saat ben sundum. Döndüğünde teslim ettin ama sen diğer gün 'dosi xdragxx'e kötü davrandı, yarışmayı onun üstüne yıkıp kayboldu, xdragxx idare etti' dedin
bence bu bile yetiyor

Cehennet'in değil phoebe'nin gerçek yüzünü gördük neyse ki