En sorunsuz ve çalışkan yarışmacınım.Aldığın para helal hoş olsun. Hakkını veriyorsun
En sorunsuz ve çalışkan yarışmacınım.Aldığın para helal hoş olsun. Hakkını veriyorsun
İstediğin parayı almasaydın tam tersi olurduEn sorunsuz ve çalışkan yarışmacınım.
Şuan siz hastanede ben de hapiste olurdum.İstediğin parayı almasaydın tam tersi olurduStüdyo diye birşey kalmazdı ortalıkta
Mezarda da olabilirdikŞuan siz hastanede ben de hapiste olurdum.Toplu katliam, kundaklama...
Hahahahhah olabilirdiniz çünkü para hırsım bana her şeyi yaptıracak güçte.Mezarda da olabilirdikneyseki kutu değiştirdin ve herkes için hayırlısı olduama kutundada iyi para varmış. Onunda şansı.
Ama kutunda düşük miktar olsaydı belki o 150 binde sonda olmayacaktı ve tekliflerde her daim düşük olurduHahahahhah olabilirdiniz çünkü para hırsım bana her şeyi yaptıracak güçte.
Ne iyisi ayol 100 K'dan aşağısına para demiyorum ben.
Baron'un dinlemeyip onu hiç açmasa şu anda belki de Hamdi'nin 250 binlik teklifine ok diyecektiAma kutunda düşük miktar olsaydı belki o 150 binde sonda olmayacaktı ve tekliflerde her daim düşük olurdu
O cimri Hamdi en fazla 200 bin teklif ederdiBaron'un dinlemeyip onu hiç açmasa şu anda belki de Hamdi'nin 250 binlik teklifine ok diyecekti
Sordum şimdi evet Dosi beni senden daha iyi tanımış diyorO cimri Hamdi en fazla 200 bin teklif ederdi
Vay be, Hamdi Bey'i bile görmeden tanımadan analiz edebilmişimSordum şimdi evet Dosi beni senden daha iyi tanımış diyor
O zaman da Hamdi'yi boğardım telefon kablosuyla.Ama kutunda düşük miktar olsaydı belki o 150 binde sonda olmayacaktı ve tekliflerde her daim düşük olurdu
Vallahi de billahi de farketmedim, 'Güllü @serhatt' yazsaydınız keşke. O zaman anında fırlardım konuya.
Seni ona teslim ediyorum. Seni parçalar umarımVallahi de billahi de farketmedim, 'Güllü @serhatt' yazsaydınız keşke. O zaman anında fırlardım konuya.
İkide bir başlık değiştirmeyin o zaman. Etiketleyende yoktu.Seni ona teslim ediyorum. Seni parçalar umarımkoskoca Zey TV 🍒 rengi dikkat çeker
Ne yarışmacısın ne seyirci. Etiket edip rahatsız etmek istemedikİkide bir başlık değiştirmeyin o zaman. Etiketleyende yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?