bir 0 unutmuşsun bu sefer neyse artık ben yarıştığımda unutma@BARON男爵 kutusunda 50.000 TL vardı...
Sen bu hafta uygun bir zaman söyle aradan çıkaralım seni deEvet gitti paracıklar
Yarın bile olur @AteşBöceğiSen bu hafta uygun bir zaman söyle aradan çıkaralım seni de
Onu zaman gösterecek Bu arada haftaya bitiyor uygun bir zamanın varsa söylemen yeter seni de yarıştırmak istiyoruz.bir 0 unutmuşsun bu sefer neyse artık ben yarıştığımda unutma
seni yakmadığım için sevindim ama geçen hafta @xdragxx kül yaptımTahmin ettiğim gibi sarı geldi Artık ortanca değer şansımız kalmadı galiba
Senin kutunu açtığım vakit baya moralim bozulmuştu ciddenseni yakmadığım için sevindim ama geçen hafta @xdragxx kül yaptım
O senin benin huyumuz zatenseni yakmadığım için sevindim ama geçen hafta @xdragxx kül yaptım
3'de 3 yapabilir diyorsun yaniBiraz tırsıyorum ama @Doğan ı açalım bugün @Cervantes iyi güven verdi bana
Evet son kararım bu da tutarsa @Cervantes kazandiğımın yüzde 10 nu senin3'de 3 yapabilir diyorsun yani
Son kararın mı?
Haftaya olsa benim için daha iyi olurdu canım bugünlerde pek fırsat bulamayabilirim😊Sen bu hafta uygun bir zaman söyle aradan çıkaralım seni de
@Cervantes isteEvet son kararım bu da tutarsa @Cervantes kazandiğımın yüzde 10 nu senin
Yarın hele hiç olmazYarın bile olur @AteşBöceği
Haftaya son hafta. Kesin ayarla ozaman @xdragxxHaftaya olsa benim için daha iyi olurdu canım bugünlerde pek fırsat bulamayabilirim😊
Küçük para çıkmış desene Yaktım harelde
son tarih ne zamanOnu zaman gösterecek Bu arada haftaya bitiyor uygun bir zamanın varsa söylemen yeter seni de yarıştırmak istiyoruz.
Hayır düşük çıkması daha iyiKüçük para çıkmış desene Yaktım harelde
Sjsjjsjs artık onu kendi hali ile bıraktım@Dosi gel yardım et gitmiş bu