Sen de öneri yap hazır bugün burdayken@Cervantes vurdu ve gol adamsın
@Gerekli24 Hamdi Bey'in ilk teklifi 12.500 TL. Bu teklife var mısın yok musun?
Sen de öneri yap hazır bugün burdayken@Cervantes vurdu ve gol adamsın
Sarı mı çıktı bakayım bildirimlere. 24 vardı
ya ne tehlikesi hayatımda kimseye bir tokat vurmadım sadece yakıyorumBu adam tehlikeli değil mi
40.000 TL açtıSarı mı çıktı bakayım bildirimlere. 24 vardı
Sen de öneri yap hazır bugün burdayken
@Gerekli24 Hamdi Bey'in ilk teklifi 12.500 TL. Bu teklife var mısın yok musun?
Burada da zaten tokat hakkında konuşmuyoruz ben olsam aynı şey benim için de geçerliya ne tehlikesi hayatımda kimseye bir tokat vurmadım sadece yakıyorum
Sen de beni en kötü karatere layık gördün neyse özünde kötü olamıyoruz rol icsbı olalımBu karakter baya kötüydü @AteşBöceği
Yokuuuuuum diyor Sen Hamdi Bey'in olduğu ortamda bugün düşük para alırım dersen işte böyle düşük teklifler yapar
Çokmuş teklif iyi gelmiş. Bakayım tabloya40.000 TL açtı
İşte bana göre çok değilÇokmuş teklif iyi gelmiş. Bakayım tabloya
Sarı mı çıktı bakayım bildirimlere. 24 vardı
Bu Bölümleri ben yazmadım Sihirli annemin özellikle Pakize karakterini uyarlıyorum ve düzeltiyorumSen de beni en kötü karatere layık gördün neyse özünde kötü olamıyoruz rol icsbı olalım
O zaten pinti @emreemreu tahminlerin iyi mi genelde ben pek Baron açmayı düşünmüyorum daYokuuuuuum diyor Sen Hamdi Bey'in olduğu ortamda bugün düşük para alırım dersen işte böyle düşük teklifler yapar
O zaman ikinci turun ilk kutusuyla devam edelim
Evet gitti paracıklarÇokmuş teklif iyi gelmiş. Bakayım tabloya
Gereğinden fazla iyiO zaten pinti @emreemreu tahminlerin iyi mi genelde ben pek Baron açmayı düşünmüyorum da
Evet evet anladım onu sıkıntı yokBu Bölümleri ben yazmadım Sihirli annemin özellikle Pakize karakterini uyarlıyorum ve düzeltiyorum
500 bin aldığını biliyorum ama yardımda da iyise açalım o zaman sarı gelir gibi buradan daGereğinden fazla iyi