HahahaMikasa hanımın yanında yerimizi aldık, kurbanlık koyun misali sıramızı bekliyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 104639
@12.Adam @xdragxx @Cervantes
Güzel olmuş
HahahaMikasa hanımın yanında yerimizi aldık, kurbanlık koyun misali sıramızı bekliyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 104639
@12.Adam @xdragxx @Cervantes
5.000 TL de kötü değildir değildir@Cervantes , ben sana demedi mi?
Hadi bakalım, Manolya Doktorumuzun şansına ne varmış kutudaUmarım iyi bir şey vardır da açtıktan sonra bu gülümsemenin aynısını yüzünde de oluşturabilirim.
Program iyi reklam alır umarım. Zarar etmeyelim 500.000ler giderse
Ziyaretçi sayımız da yüksek kurtarırProgram iyi reklam alır umarım. Zarar etmeyelim 500.000ler giderse
O da talihsiz tayfadan bu ara@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Oldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....@Tolstoyevski ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Tolsto'dan beklenen bir mesajOldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....
@Tolstoyevski nin kutusunda büyük var gibi hissediyorum ama açalım bakalım @xdragxxOldukça kötümser düşünüyorum dürüst olmak gerekirse... Elbette bir iskender-kebap ziyafeti yapmanı, üstüne künefe gömmeni ve bunu 2-3 gün boyunca tekrar etmeni sağlayabilir ama ötesi için... Emin değilim....
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Daha hiç kırmızı açmadın aç gitsin
Niye 1000 TL ile 3 gün boyunca o yemekler yenmez mi?@Cervantes Tolsto'yu dinleyip başka bir isim mi söyleceksin yoksa yeni bir kutuya mı gidiyoruz?
------
Tolsto büyük konuştu ama kutusunda sadece 1.000 TL vardı çoook iyi gidiyoruz
Teklife son 3 kutu.
Enes 12 dakika önce aktifmiş diğer üyeler görüş belirtebilir@781Ens sen ne düşünüyorsun kutun hakkında?
1 hafta da yenirNiye 1000 TL ile 3 gün boyunca o yemekler yenmez mi?
@Cervantes hep iyi kutular seçti. Bence bu ayarda devam etsinEnes 12 dakika önce aktifmiş diğer üyeler görüş belirtebilir
Bu arada kutusuna güvenen aç benim kutumu da desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?