@Angelica genelde bu tarz şeyşerde şansız oluyor. Bence mavidir@Angelica da online değil galiba düşünceleri olan yazabilir kutu hakkında
@Angelica genelde bu tarz şeyşerde şansız oluyor. Bence mavidir@Angelica da online değil galiba düşünceleri olan yazabilir kutu hakkında
300 TL gitti şimdi de çok iyi başladın teklif için son 6 kutuÖyle mi? O zaman açalım 6 numaralı kutuyu @xdragxx
Yuh, ben senin kanalında hangi programına Fransız kaldım? Bunu nimetten saymana şaşırdımSonuçta rakip kanal patronu olarak rakip kanalın yarışmasına katılıyorum o alaka.
Öyle mi? O zaman açalım 6 numaralı kutuyu @xdragxx
Bana çok güvenme. Sadece fikir yürüyorum300 TL gitti şimdi de çok iyi başladın teklif için son 6 kutu
E tamam kötü bir şey demiyorum ki zaten ikimiz de yeri geldiğinde birbirimizin yapımlarına destek oluyoruz.Yuh, ben senin kanalında hangi programına Fransız kaldım? Bunu nimetten saymana şaşırdımsana geçen yazı kasıp kavuran programımızın en reytingli konuğu olan benli bölümü kanalında yayınladım üstelik
En çok benE tamam kötü bir şey demiyorum ki zaten ikimiz de yeri geldiğinde birbirimizin yapımlarına destek oluyoruz.
Yahu senin kutunda ne olduğunu ben bilememBilemiyorum, @xdragxx sağ gösterip sol vurabilir.Son kararın mı?
Açtıkça kaç kutu açıldı belirt bariYahu senin kutunda ne olduğunu ben bilememBüyük mü hissediyorsun küçük mü?
Ne iyi ne kötü@12.Adam yakmaz bence beni. Açalım 12 numaralı adamın kutusunu
Umarım iyi bir şey vardır da açtıktan sonra bu gülümsemenin aynısını yüzünde de oluşturabilirim.@Aserat ee ne düşünüyorsun bakalım, hissayatın nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?