Şansın bol olsun. Bu arada hakkını salınca uzaklaşma programdanHazırım
Ben de sunucu olacağım için hep yarışmacı olmama gerek yok
Şansın bol olsun. Bu arada hakkını salınca uzaklaşma programdanHazırım
O zaman forumumuzun eski formayı başlıyorHazırım
1000 TL ye kadar olan tüm miktarlar gıcıkO zaman forumumuzun eski formayı başlıyor
Öncelikle kutulardaki değerleri görmek için konunun ilk mesajına bakabilirsin. Tam 3 adet 500.000 TL var. Umarım onlardan bir tanesi de senin 3 numaralı kutundadır
Yarışmaya başlamadan önce forum halkına kendini de tanıtabilirsin.
Artık seni Zey TV 🍒 bünyesine kadrolu yarışmacı olarak katıyorum. Daha bir sürü eğlenceli programlar gelecekÖncelikle merhabalar. Ben aranıza sonradan katılan Cervantes nickiyle tanıdığınız kişiyim. İsmim Fatih, 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Hedefim 500.000 'i almak. Eğer alamasam da sıkıntı yok, Zey TV'nin başka projesine katılsam da okeyim yani ( Fav10' un Acun'u da sizsiniz yani @Dosi @xdragxx )
eTV'nin (benim kanal) de güzel formatları olacak detaylar ortaya çıkınca seni de alalım oralara.Öncelikle merhabalar. Ben aranıza sonradan katılan Cervantes nickiyle tanıdığınız kişiyim. İsmim Fatih, 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Hedefim 500.000 'i almak. Eğer alamasam da sıkıntı yok, Zey TV'nin başka projesine katılsam da okeyim yani ( Fav10' un Acun'u da sizsiniz yani @Dosi @xdragxx )
8 numara sahibi @bazinga ne düşünüyorsun kutun hakkındaÖncelikle 8 numaralı kutu ile başlamak istiyorum. Burada mıdır kutunun sahibi?
@CervantesŞansın bol olsun. Bu arada hakkını salınca uzaklaşma programdanara sıra kutu açma hakkımı sana vereyim. O tadı sende yaşa@xdragxx
Ben de sunucu olacağım için hep yarışmacı olmama gerek yok
@bazinga kırmızı olduğu için acaba kırmızı kırmızıyı çekmişmidir?8 numara sahibi @bazinga ne düşünüyorsun kutun hakkında
Hayrola niye kızgın attın tabii ki reklam yapacağız MS öncesi.@Cervantes
------
@bazinga kırmızı olduğu için acaba kırmızı kırmızıyı çekmişmidir?@Cervantes bunuda düşün derim.
Bazinga yok galiba, içimden düşük gibi geldi nedense. 8 numaralı kutuyu açabiliriz@Cervantes
------
@bazinga kırmızı olduğu için acaba kırmızı kırmızıyı çekmişmidir?@Cervantes bunuda düşün derim.
400 TL'yi açtık çok iyi başladıkBazinga yok galiba, içimden düşük gibi geldi nedense. 8 numaralı kutuyu açabiliriz
Hayır bence birbirimizin kanalında bunu yapmayalım. Sen git kendi kanalında etiket et çağırHayrola niye kızgın attın tabii ki reklam yapacağız MS öncesi.
Evet son kararım@Cervantes son kararın mı bazinga girmedi konuya
Hadi iyisin 400 TL çıktıEvet son kararım
Ben senin kanalına destek olarak reklamını yapıyorum benim de ufak bir karşılığım olmalı.Hayır bence birbirimizin kanalında bunu yapmayalım. Sen git kendi kanalında etiket et çağır
Ne alakaBen senin kanalına destek olarak reklamını yapıyorum benim de ufak bir karşılığım olmalı.
Sonuçta rakip kanal patronu olarak rakip kanalın yarışmasına katılıyorum o alaka.Ne alakaaman neyse yap. Kanalımız harika olduğu için başka kanallara yardımcı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?