Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Ben kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı.
1.000 TL vardı bu arada kutunda

Son 2'ye Tolsto ve kendi kutunla gitsen Hamdi Bey de ortalama olarak 200.000 TL önersen ne yapardın?
Teklifi kabul mü ederdin?
Tolsto'nun kutusundaki parayı mı alırdın?
Kendi kutuna mı giderdin?

------

Ben yarışmadan çekilmemi diyorsun sandım. Evet onda @Dosi caydırdı beni. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. @xdragxx gibi kötü niyetlerle üzerime oynamadı.
Yahu cevaa ve Tolsto'yu açtırmadım hala dediği lafa bak ya keşke direkt açsaydım da Hamdi sana 20.000 TL vereydi @Cervantes'i geçemezdin...

Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım.

Reactions: xdragxx
Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım.
Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin
Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...

Ben yarışmadan çekilmemi diyorsun sandım. Evet onda @Dosi caydırdı beni. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. @xdragxx gibi kötü niyetlerle üzerime oynamadı.
Başım çatladı valla.
Katkılarından dolayı teşekkürler.
Eğer yrışmacımız gelmemezlil yapmsaysı full benim sunumumda olacaktın ama yinede xdragxx sunarken 1 saat öncesinde sana mavi ağırlıklı kutular açtırdım

Gidip dinleneyim biraz

Aman bak 1000 TL'cik varmış iyi ki kabul ettin.
@phoebebuffay
Doğru yerde çekildim, ne erken ne de geç.

------

Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin
Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...
Onlar büyük oyunu görememiş demek ki.

------

Ben de yoruldum.

Neyse veda konuşmasını yapmanın vakti geldi. Yoruldum biraz, kaç saattir ekran başındayım. Bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum.

Teşekkürler @xdragxx, teşekkürler @Dosi eğlenceli bir program oldu. İkiniz de güzel sunuculuk yaptınız. Yer yer şakayı biraz abartmış olabilirim, kusura bakmayın artık.

Aldığım parayla yurtdışı tatili yapmayı düşünüyorum, 2-3 ülke gezerim sayenizde teşekkürler.