Emre Ozansoy
Moderatör
Dosi iyi ki caydırmış phoebebuffay'ı.150.000 TL açtırırdın
Dosi iyi ki caydırmış phoebebuffay'ı.150.000 TL açtırırdın
Sen her zaman en sevdiğim yarışmacı olacaksın @CervantesAcun Bey Vara gidiyor
Ben kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı.Dosi iyi ki caydırmış phoebebuffay'ı.
Olayı tam bilmiyorum ama Emrecan'ın kutusunu açtırmaktan seni Dosi caydırdı diye okumuştum.Ben kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı.
Yok doğru söylüyor. Sen 150.000 açacakken ben açma dedim sana @Emre OzansoyBen kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı.
1.000 TL vardı bu arada kutundaBen kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı.
Yahu cevaa ve Tolsto'yu açtırmadım hala dediği lafa bak ya keşke direkt açsaydım da Hamdi sana 20.000 TL vereydi @Cervantes'i geçemezdin...
Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım.1.000 TL vardı bu arada kutunda
Son 2'ye Tolsto ve kendi kutunla gitsen Hamdi Bey de ortalama olarak 200.000 TL önersen ne yapardın?
Teklifi kabul mü ederdin?
Tolsto'nun kutusundaki parayı mı alırdın?
Kendi kutuna mı giderdin?
Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım.
Başım çatladı valla.
Doğru yerde çekildim, ne erken ne de geç.Aman bak 1000 TL'cik varmış iyi ki kabul ettin. @phoebebuffay
Onlar büyük oyunu görememiş demek ki.Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...
Ben de yoruldum.Başım çatladı valla.
Katkılarından dolayı teşekkürler.
Eğer yrışmacımız gelmemezlil yapmsaysı full benim sunumumda olacaktın ama yinede xdragxx sunarken 1 saat öncesinde sana mavi ağırlıklı kutular açtırdım
Gidip dinleneyim biraz
Hala ithamlara devam ya pes...Doğru yerde çekildim, ne erken ne de geç.
------
Onlar büyük oyunu görememiş demek ki.
Herkesin gözünü açtım, bu ilk ve son olmayacak bu yüzden.Hala ithamlara devam ya pes...
Sunucu olarak ilk defa böyle bir olayla karşı karşıya kaldım maalesef.
Herkes bana güveniyor merak etmeHerkesin gözünü açtım, bu ilk ve son olmayacak bu yüzden.
İlk 500.000'İ bana vermezsen hem işinden hem özgürlüğünden olabilirsin.Herkes bana güveniyor merak etme
İlk 500.000 TL'yi verdiğim zaman sana el sallayacağız...
Bakalım senin şansına @Dosi de sunabilir Öbür haftadan itibaren dosi de sunmaya başlayacakİlk 500.000'İ bana vermezsen hem işinden hem özgürlüğünden olabilirsin.
Bende ortak sunum olsun yarı yarıya.Bakalım senin şansına @Dosi de sunabilir Öbür haftadan itibaren dosi de sunmaya başlayacak
Artık ful sunmam ben. Beni sinir etti. Kendisi sunsun ama sen olunca yarısına el atarımBende ortak sunum olsun yarı yarıya.