Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Olayı tam bilmiyorum ama Emrecan'ın kutusunu açtırmaktan seni Dosi caydırdı diye okumuştum. :A
Ben yarışmadan çekilmemi diyorsun sandım. Evet onda @Dosi caydırdı beni. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. @xdragxx gibi kötü niyetlerle üzerime oynamadı. :A

Ben kendim çekilme kararı aldım. Kimse caydırmadı. :A
1.000 TL vardı bu arada kutunda :A
Son 2'ye Tolsto ve kendi kutunla gitsen Hamdi Bey de ortalama olarak 200.000 TL önersen ne yapardın?
Teklifi kabul mü ederdin?
Tolsto'nun kutusundaki parayı mı alırdın?
Kendi kutuna mı giderdin? :A
------

Ben yarışmadan çekilmemi diyorsun sandım. Evet onda @Dosi caydırdı beni. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. @xdragxx gibi kötü niyetlerle üzerime oynamadı. :A
Yahu cevaa ve Tolsto'yu açtırmadım hala dediği lafa bak ya keşke direkt açsaydım da Hamdi sana 20.000 TL vereydi @Cervantes'i geçemezdin...

1.000 TL vardı bu arada kutunda :A
Son 2'ye Tolsto ve kendi kutunla gitsen Hamdi Bey de ortalama olarak 200.000 TL önersen ne yapardın?
Teklifi kabul mü ederdin?
Tolsto'nun kutusundaki parayı mı alırdın?
Kendi kutuna mı giderdin? :A
Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım. :A

• İlginç
Reactions: xdragxx
Kabul ederdim. Hiçbir zaman büyük riskler alan biri olmadım. :A
Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin :A Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...

Başım çatladı valla.
Katkılarından dolayı teşekkürler.
Eğer yrışmacımız gelmemezlil yapmsaysı full benim sunumumda olacaktın ama yinede xdragxx sunarken 1 saat öncesinde sana mavi ağırlıklı kutular açtırdım :A
Gidip dinleneyim biraz :A

Aman bak 1000 TL'cik varmış iyi ki kabul ettin. :A @phoebebuffay
Doğru yerde çekildim, ne erken ne de geç. :A
------

Ben bu yarışmada herkes kendi kutusuna gider diyordum bu düşüncemi değiştirdin :A Galiba bundan önce sunduğumda da daha 6 kutu varken yarışmayı bırakan yoktu tebrikler...
Onlar büyük oyunu görememiş demek ki. :A
------

Başım çatladı valla.
Katkılarından dolayı teşekkürler.
Eğer yrışmacımız gelmemezlil yapmsaysı full benim sunumumda olacaktın ama yinede xdragxx sunarken 1 saat öncesinde sana mavi ağırlıklı kutular açtırdım :A
Gidip dinleneyim biraz :A
Ben de yoruldum. :A

Neyse veda konuşmasını yapmanın vakti geldi. Yoruldum biraz, kaç saattir ekran başındayım. Bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum. :A

Teşekkürler @xdragxx, teşekkürler @Dosi eğlenceli bir program oldu. İkiniz de güzel sunuculuk yaptınız. Yer yer şakayı biraz abartmış olabilirim, kusura bakmayın artık. :A

Aldığım parayla yurtdışı tatili yapmayı düşünüyorum, 2-3 ülke gezerim sayenizde teşekkürler. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,101
Üyeler
8,483
Son Üye
justking