Aynen gitti paracıklar, ilk hissiyatın ne ise fikrini değiştirme bence @phoebebuffay@Cervantes vazgeçtikçe büyük paralar gitti iyi düşün
Aynen gitti paracıklar, ilk hissiyatın ne ise fikrini değiştirme bence @phoebebuffay@Cervantes vazgeçtikçe büyük paralar gitti iyi düşün
Maalesef ilk 500.000'i bulmuş oldunBurak97 ile devam edelim, @12.Adam kendinden emin olmadığı için biraz bekletelim, kenarda dursun kutusu.
Son kararım.
Hep @12.Adam yüzünden... 😡😡😡Maalesef ilk 500.000'i bulmuş oldunkeşke kararından vazgeçmeseydin. @Cervantes 'in kaderi oldu
Son karar senin dedim
Sıradaki kutuyu alalım, moral bozmak yok.
Açılanı anında siliyorum Hamdi Bey ona göre teklif yapsın diyeBurada 2 tane mi 500.000 TL var? Normalde 3 tane olurdu.
22 numaralı @Mircan Saye ile devam edelim o zaman, kendisi kutusunda mavi hissettiğini söyledi. İnsanların hislerine ve sözlerine güvenirim...Sıradaki kutuyu alalım, moral bozmak yok.
Son kararın mı peki? @12.Adam 'ı seçersin sandım ama bende @Mircan Saye 'de düşük Miktar hissediyorum22 numaralı @Mircan Saye ile devam edelim o zaman, kendisi kutusunda mavi hissettiğini söyledi. İnsanların hislerine ve sözlerine güvenirim...
@Tolstoyevski Hamdi Bey sensen eğer cimrilik yapma, az yüksek teklif verAçılanı anında siliyorum Hamdi Bey ona göre teklif yapsın diye2 tane var daha yani
Son kararım. Daha açılacak çok kutu var, @12.Adam biraz beklemede kalsın. 500.000 liralık kutuyu açmama vesile olduğu için kendisine olan sinirim geçsin biraz...Son kararın mı peki? @12.Adam 'ı seçersin sandım ama bende @Mircan Saye 'de düşük Miktar hissediyorum
Yoldaşım @Tolstoyevski , cimri değildir ayrı Hamdi Bey @xdragxx@Tolstoyevski Hamdi Bey sensen eğer cimrilik yapma, az yüksek teklif ver
Son kararım. Daha açılacak çok kutu var, @12.Adam biraz beklemede kalsın. 500.000 liralık kutuyu açmama vesile olduğu için kendisine olan sinirim geçsin biraz...
Bilemiyorum, telefonun kablosunu takip edelim @Tolstoyevski nin odasına mı çıkıyor yoksa @xdragxx ın odasına mı
Evet son 5 kutu ilk teklifi almak içinBu arada şu an yarışmadaki gayemle ters bir şekilde Hande Yener'den sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını dinliyorum.
@Tolstoyevski yarışmacılardan, Hamdi Bey olması imkansızBilemiyorum, telefonun kablosunu takip edelim @Tolstoyevski nin odasına mı çıkıyor yoksa @xdragxx ın odasına mı
Toteminin işe yaramasını canı gönülden istiyorum.Bu arada şu an yarışmadaki gayemle ters bir şekilde Hande Yener'den sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?