FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği

Güzel fikir yabancı diziler kısa zaten vakit bulurum herhalde Rome güzel dizi diyorlar o olursa süper olur. :D

Doğrudur ama yarım kalma gibi bir durum olmamış herhalde. Öyle olsa 9.1 imdb puanı olmazdı bence. :)

Yeni dizileri izleyen yine izler zaten ama daha önünü göremediğimiz belki de çok kötü çıkacak bir dizi için herkesi zorlamak pek mantıklı olmaz gibi. :):)
9.1 almasının nedeni fanlari cok sağlam😕 Belki güzel dizidir (ona şüphem yok güzel olup kalkan diziler çok:X) Fanlar hala yenden cekilsin diye bi ara para bile toplamaya kalkmişlar öyle haber vardi (aha buldum haberi:http://www.buzzfeed.com/adambvary/joss-whedon-on-kickstarter-and-firefly)

14 bölümde kalması bu etkinlik için iyi. BU etkinlik diyorum malum yeni sezon başladi. Eğer 4 - 5 sezonluk bişey olacaksa yeni sezonda izleyeceğim dizilerin arasına ekleyemebilirim:( Eğer karar kılındıysa etkinlikte yer almak için Firefly'a benim oyum, zar zor sıkıştırırım yayın akışıma:X (keşke yazın boşlukta yapsaydık bu etkinliği:))

Biraz eski dizi belki ama yine de herkesin zevkle izleyeceğine eminim. Benim önereceğim dizilerden biri Monk. Galip Derviş bu diziden uyarlandı. Bazı bölümlerini izlemiştim az çok ve sarar diye düşünüyorum. :)

Biraz eski dizi belki ama yine de herkesin zevkle izleyeceğine eminim. Benim önereceğim dizilerden biri Monk. Galip Derviş bu diziden esinlenme. Bazı bölümlerini izlemiştim az çok ve sarar diye düşünüyorum. :)
Esinlenme değil uyarlama. Engin Günaydın'dan sonra tadı olmaz bence orijinalinin. :)

Lie to Me de olabilir. Bilmeyen olabilir diziyi ama iyi. Hem bir bakıma da yararlı. Yüz ifadeleriyle suçluyu buluyor. :)