legolas9900
Favori Üye
Doğrudur ama yarım kalma gibi bir durum olmamış herhalde. Öyle olsa 9.1 imdb puanı olmazdı bence.FireFly reytingsizlikten dolayı erken kalkan bi diziGeçenlerde indirmeye kalktığım gün gün pc'ye format atmak zorunda kaldımDevam eden dizilerden olmasın demişssin peki ya yeni başlayanlara ne diyorsun?? (zaten olacaktir)
Ne farkeder ki dizi süresi daha kısa hem?Dizi değil film olsaydı katılabilirdim.
Dizi beğenilmezse öyle olabilir ama kalan sağlar bizim olsun. Dexter'da falan 3 kişi bile yetiyoruz. En kötü yine öyle olur.İlk bölümlerine bakarım. Diziyi beğenirsem devam ederim. Katılım ilk başta fazla olup daha sonradan azalabilir.
Oscar dönemi film versiyonunu da yaparız belki.Aynen, film olsaydı daha iyi güzel olurdu.
Filmi bir kere izliyorsun bitiyor ama dizide öyle bir şansın yok genelde en az 40 bölüm falan oluyor.Ne farkeder ki dizi süresi daha kısa hem?
Dizi beğenilmezse öyle olabilir ama kalan sağlar bizim olsun. Dexter'da falan 3 kişi bile yetiyoruz. En kötü yine öyle olur.
Oscar dönemi film versiyonunu da yaparız belki.
Orası öyle ama dizinin de seyir zevki ayrı.Filmi bir kere izliyorsun bitiyor ama dizide öyle bir şansın yok genelde en az 40 bölüm falan oluyor.
Orası öyle tabii ki ben kendi adıma söyledim.Orası öyle ama dizinin de seyir zevki ayrı.
Haftada 40-50 dakika her türlü bulunur ama sen bilirsin tabii.Orası öyle tabii ki ben kendi adıma söyledim.Mesela öbür hafta dersaneden 8'de gelecem en erken benim diziye başlama lüksüm yok onun için öyle dedim.
TBBT,Pis yedili🙂D),L&M izlemediğim bölümler ve Ekim'de Ben de Özledim gelecek onun için yabancı diziye başlamayı düşünmüyorum şu anda.Haftada 40-50 dakika her türlü bulunur ama sen bilirsin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?